Adverteren

Medianetwerk van de Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging bezit de websites Wintersport.nl, Snowboard.nl en NSkiV.org. In het winterseizoen bezoeken gemiddeld 50.000 unieke bezoekers per maand onze websites en zijn er gemiddeld 250.000 paginaweergaves per maand. Tevens versturen wij gedurende het winterseizoen (sept t/m april) 2 x per maand een digitale nieuwsbrief. Het nieuwsbriefbestand van de NSkiV bestaat uit minimaal 35.000 e-mail adresssen.

De online advertentiemogelijkheden van de NSkiV zijn zeer divers. Zo werken wij o.a. met banners, logo’s, buttons, advertorials, nieuwsbriefitems, social media campagnes, prijsvragen en ledenaanbiedingen.

Naast deze online mogelijkheden bieden wij ook verschillende andere advertentiemogelijkheden:

Een advertorial en/of advertentie in ons Wintersport Magazine

Wintersport Magazine biedt uitgebreide gebiedsreportages, onafhankelijke tests, de laatste ontwikkelingen op wintersportgebied en alles op het gebied van wintersportmode en lifestyle. Met natuurlijk aandacht voor de professionele sport in alle disciplines. Het magazine richt zich op iedere wintersporter. Of je nu skiër, langlaufer of snowboarder bent, met je gezin op vakantie gaat of wintersport als topsport bedrijft: iedereen die van de winter wil genieten, vindt inspiratie en informatie in het Magazine. Wintersport Magazine heeft een oplage van 55.000 exemplaren en verschijnt 4 x per jaar. Het gemiddelde bereik ligt rond de 150.000 lezers.

Een advertorial en/of advertentie in ons Snowboard & Freeski Magazine

Snowboard  & Freeski Magazine biedt een mix van interviews met nationale topsporters, inspirerende reisverhalen, (inter)nationale eventverslagen en informatieve artikelen over materiaal en techniek. De nationale snowboardtest is hierbij een jaarlijks terugkerend item. Snowboard & Freeski Magazine richt zich op alle snowboarders en freeskiërs in Nederland, van wedstrijdprofessional tot vakantieganger. De gemiddelde lezersleeftijd ligt tussen de 15 en 25 jaar. Snowboard & Freeski Magazine verschijnt eenmaal per jaar in een oplage van 55.000 exemplaren.

Sport – en eventexposure

De Nederlandse Ski Vereniging organiseert jaarlijks verschillende evenementen waaronder de NK snowboard en freeski, NK alpineskiën en het Noords Festival (NK langlauf). Als organisatie/merk kun je ervoor kiezen om je aan één of meerdere van deze evenementen te verbinden. Je kunt er ook voor kiezen om met jouw organisatie/merk één van onze nationale selecties te sponsoren.

Interesse?

Voor een op maat gemaakt commercieel voorstel van adverteren, sponsoring en overige mogelijkheden kun je contact opnemen met Merijn Vunderink +31 (0)6 225 90 797 of m.vunderink@nederlandseskivereniging.nl.