Audi

AUDI EN WINTERSPORT

De aanwezigheid op grote schaal van Audi in de wintersport is geen toeval: vrijwel nergens komen de kwaliteiten van de Audi beter tot hun recht dan onder winterse omstandigheden. Voor Audi is de betrokkenheid bij de wintersport een ideaal platform om de sportiviteit en de dynamiek van het merk aan een internationaal publiek te presenteren. Om die reden is Audi al 13 jaar het gezicht van de Audi FIS Ski World Cup. De activiteiten van Audi blijven echter niet alleen beperkt tot het alpineskiën. Zo is Audi sinds 2011 ook sponsor van de wereldbeker in de jonge, snel groeiende discipline skicross. Sinds november 2013 treedt Audi op als hoofdsponsor van de wereldbeker in de Noordse combinatie en vanaf het komende seizoen ook in de wereldbekers langlaufen en skispringen. De bekende ‘Vierschansentournee’, inclusief het Nieuwjaarsskispringen in Garmisch-Partenkirchen, en het WK skivliegen staan dit seizoen ook in het teken van de vier ringen. Door de samenwerking met de Freeride World Tour en het FIS WK Freestyle spreekt Audi ook jongere doelgroepen aan. Ook de jeugd wordt niet vergeten: Audi ondersteunt de campagne ‘Bring Children to the Snow’ van de mondiale skifederatie FIS, inclusief de evenementen ‘FIS SnowKidz’ en ‘World Snow Day’. Audi is bovendien partner van de Nederlandse Ski Vereniging. Onder uitdagende omstandigheden de beste prestaties leveren. Dát bindt Audi met wintersport op het hoogste niveau.

AUDI EN TOPSPORTERS

Met de Audi quattro-technologie richt Audi zich speciaal op de wintersporter: De technologie garandeert grip onder alle weersomstandigheden en op elke ondergrond.
Audi deelt de fascinatie voor techniek en dynamiek met professionele topsporters. Als sponsor ondersteunt Audi de activiteiten van de Nederlandse Ski Vereniging dan ook van harte en vervult een belangrijke rol in de wintersport. De samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging werd onlangs verlengd tot en met 2015. Ook maakt een aantal teamsgebruik van de technische know-how van Audi door de skiërs te laten trainen in de geavanceerde Audi-windtunnel in de fabriek in Ingolstadt. In Nederland vormen Adriana Jelinkova, Maarten Meiners, Steffan Winkelhorst en Marvin van Heek de selectie Alpineskiën gesponsord door Audi.

Met de Audi quattro-technologie richt Audi zich speciaal op de wintersporter: De technologie garandeert grip onder alle weersomstandigheden en op elke ondergrond. Een waar rij-plezier in de sneeuw!

Kijk ook op: Tips voor rijden in de sneeuw.

Website: Audi.nl