BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Outdoorvalley Wintersport

Outdoorvalley Wintersport

(1 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 stemmen.

Langste afdaling
225m
sleepliften
4
lopende band
1
Locatie
Rottebanddreef 10
2661 JK Bergschenhoek
Nederland
T: 010-5220755
https://outdoorvalleywintersport.nl
Afdaling Lengte   Breedte
Piste 1 150m150m   15m
Piste 2 150m150m   20m
Piste 3 225m225m   30m

Deze skibaan in het recreatiegebied van het Hoge Bergse Bos aan de rand van Rotterdam is vrij groot opgezet. De diverse afdalingen liggen parallel naast elkaar gescheiden door sleepliften. Een gedeelte van de baan is een klassieke borstelbaan, het andere deel heeft een soort kunstgrasmat als ondergrond waaronder ook een buckelpiste. Hoewel er jaarlijks onderhoud wordt gedaan, oogt het hier en daar een beetje groezelig wegens de moeiilijk schoon te houden ondergrond.

Faciliteiten

De baan kent drie verschillende niveaus dus voor ieder type wintersporter wat wils. Kinderen kunnen terecht op twee aparte oefenheuvels. In het weekend kan het serieus druk worden, net als op de doordeweekse avonden. Het gezellige eetcafé met après-ski-uitstraling en buitenbar heeft een uitgebreide kaart; de horecagelegenheid richt zich dan ook tevens op de bezoekers van het recreatiegebied die een prima uitzicht op de baan hebben vanuit het houten gebouw. Niets mis mee, want hierdoor kun je er alles bestellen wat je hartje en maagje begeert. Outdoor Ski en Fun Centrum Bergschenhoek kent tevens een levendige skiteamscene die dankbaar gebruik maakt van de faciliteiten.

Tubing

Hoewel het complex een ietwat oude uitstraling heeft, richt het zich op hedendaags vertier. Zo biedt het naast skiën en snowboarden ook tubing waarbij je op een opblaasband door diverse parcoursen omlaag suist. Enkele ervan eindigen tijdens de zomer zelfs in het water.


Wat vind jij van Outdoorvalley Wintersport?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 reviews

  • Gast298
    Gast298 20 augustus 2018 · 12:37

    - Mooie lange hellingen en verschillende ondergronden. - Op zondag middag kan het wel wat druk zijn.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Outdoorvalley Wintersport.