BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Abtenau im Lammertal

Reviews Abtenau im Lammertal

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3680 reviews.

 • Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
 • Zwakke punten: Geen goede locatie in het skigebied en weinig après-ski.

Wat vind jij van Abtenau im Lammertal?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast097
  Gast097 10 januari 2017 · 14:25

  Gezellig rustig dorp waar je goed kan eten. Minpunt is de apres ski. Voorheen was er nog een bandje in Hotel Goldener Stern en werd er nog gedanst. Helaas is dat verleden tijd. Skiën kan op zich goed in Abtenau zelf, maar Dachtstein West (15 min met de auto) is een groter en leuker skigebied.

  Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • h van oosten
  h van oosten 2 januari 2013 · 00:09

  Na 30 jaar, nog altijd fijn om in Abtenau te zijn. Lekker eten bij Goldener Stern en onze super gastvrouw Anni niet te vergeten. Vooral met kinderen een heerlijk vertrouwd gebied met een leuke skischool.

  Met familie Skiër
 • Gast881
  Gast881 3 december 2012 · 10:19

  Abtenau, een heel leuk dorpje met talrijke winkeltjes. Het is er heerlijk vertoeven en in een hotel zoals Goldener Stern kan het niet mislopen, een heel goed hotel, vriendelijke bediening maar vooral lekker eten. Skilift is niet zo veraf en wie het ietsje verderop wil neemt bij het hotel de skibus. Allen naar Hotel Goldener Stern want het is er niet zo heel duur en waar voor je geld, Na een sneeuwbui komt een heerlijk zonnetje en er opent zich voor de wandelaars een prachtig wandelgebied tot bij de watervallen van Abtenau. Ik ga er alvast terug, daaaaaaag

  Met vrienden Langlaufer
 • Sonja
  Sonja 12 maart 2012 · 16:53

  Helaas zullen wij dit dorpje nooit meer bezoeken. Wij zijn ontvreemd van een nieuw leren jasje en heel veel geld in hotel moisl,de eigenaar zelf deed totaal niets,en de politie lachten ons nog net niet uit,die vonden het verhaal heelvreemd en vonden ons zelf verdacht,dachten dat we de verzekering wilden oplichten. Het heeft een hele bittere nasmaak gegeven op onze jaarlijkse skivakantie met ons gezin.

>