Appartementen in Alpe d'Huez

Alpe d’Huez is een groot, maar compact dorp waar echt voor iedereen passende appartementen te vinden zijn. Hier vind je goedkope appartementen, maar evengoed ruime en luxere appartementen. De laatste jaren zijn er geweldige ski-in/ski-out appartementen bijgebouwd met veel luxe en ruimte.

Goedkope en luxe appartementen in Alpe d’Huez

Alpe d’Huez ligt op een zonneplateau en is behoorlijk compact. Dit dorp herbergt alle mogelijke accommodaties. Alles is vlakbij de pistes, maar als je net midden of aan de verkeerde kant van het dorp zit moet je wel even een stukje lopen voor je op de pistes zit. Verder heeft het dorp niet echt een centrum en zit alles nogal verspreid. Bekijk dus even goed waar je dichtbij wilt zitten als je je appartement regelt. Omdat er een behoorlijk verschil in maat en kwaliteit van de appartementen is, is het wel van groot belang om even goed naar de foto’s en plattegronden van de te huren appartementen te kijken.

Last minute mogelijk in Alpe d’Huez

Last minute iets vinden is vanwege de maat en het aanbod eigenlijk altijd wel mogelijk in Alpe d’Huez. Als je tenminste niet al te kieskeurig bent. Als je flinke eisen hebt dan is het verstandig om op tijd te boeken. Zeker voor de drukke Franse vakantieperiodes. Het einde van het seizoen biedt ook goede opties. De condities zijn in maart en april vaak geweldig en de huurprijzen zijn meestal lager dan in de drukke vakantieperiodes.

Zoek met uitgebreide filters
Details
1 slaapkamer (26m²)
€ 1882
(€ 941 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementHorizons ***
Fantastisch
20x bekeken
9.5
Details
2 slaapkamers (70m²)
€ 2353
(€ 1177 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
appartementRésidence Daria-I Nor
31x bekeken
Details
1 slaapkamer (35m²)
€ 2484
(€ 1242 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
Details
1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamers5 slaapkamers
€ 2811
(€ 1406 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (8)
Details
1 slaapkamer (74m²)
€ 4642
(€ 2321 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)