BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Bereikbaarheid Arabba

Bereikbaarheid Arabba

Met de auto

  • 1035km vanaf Utrecht (toon route). Vanaf de snelweg ben je nog 55km onderweg naar je bestemming.

Route

  • Te bereiken via Kufstein. De weg tussen München en de grensovergang bij Kufstein kan in vakanties en weekenden zeer druk zijn. Vergeet geen vignet te kopen, want voor elke meter Oostenrijkse snelweg heb je een vignet nodig (grofweg 9 euro voor 10 dagen).
  • Ook te bereiken via de grensovergang bij het Oostenrijkse Reutte. Houd er rekening mee dat de weg van Reutte richting de Fernpass in het weekend zeer druk kan zijn. Je hebt voor dit stuk geen vignet nodig.

Let op!

  • Wanneer je via Reutte bent gereden moet je over de Fernpas. Zeker in de weekenden kan het op deze pas zeer druk zijn. Bij sneeuwval is deze route door de enorme files niet aan te raden. Wanneer je de pas over bent en de snelweg in het Inntal op rijdt, heb je een vignet nodig!
  • Wanneer je via Kufstein of de Fernpas bent gereden moet je over de Brennerpas. Wachttijden zijn er over het algemeen nauwelijks, alleen tijdens vakanties (en tijdens sneeuwval) kan het wat drukker zijn. Dit is absoluut geen moeilijke pas om te rijden (er loopt gewoon een snelweg overheen). De tol voor de Brennerpas bedraagt grofweg 9 euro én je hebt een vignet voor de Oostenrijkse Autobahn nodig.

Met het vliegtuig

  Afstand Reistijd Directe vluchten
Vliegveld Innsbruck 143km 02:00 rijden 4x per dag
Vliegveld Venetië 163km 02:11 rijden 4x per dag
Vliegveld Verona 224km 02:39 rijden 0x per dag
Vliegveld Klagenfurt 263km 03:36 rijden 0x per dag

Arabba reisplanner