BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Arc 1600

Accommodaties Arc 1600

Arc 1600 ligt direct met de funiculaire vast aan Bourg St. Maurice. Het dorp is niet heel erg groot en bestaat uit een aantal redelijk goed geslaagde appartementscomplexen, die in een grote cirkel zijn gebouwd. Het is niet het meest levendige of grootse dorp van Paradiski maar een ideaal dorp voor families of wintersporters die rust zoeken.

Prijsniveau

Arc 1600 is zonder echt low-budget te zijn zeker niet heel duur. Zeker residences als de UCPA en de vele appartementen werken mee aan een gunstig prijspeil. Wie een beetje zoekt kan hele leuke deals vinden. Omdat het geen echte low-budgetbestemming is is de sfeer er daar ook niet naar. En dat is in dit geval een voordeel.

Tips

Arcs 1600 lijkt een echt appartementendorp, maar verkijk je niet. Wat hoger in het dorp liggen ook chalets die te huur zijn, en voor hele schappelijke prijzen. Een goed idee als je met een grote groep op reis gaat. Hier zit je met meer privacy, ruimer en het is vaak helemaal niet zo heel duur. Als je een beetje goed zoekt vind je zelfs chalets direct aan de piste.

Accommodatie thema's