Accommodaties Arc 1800

Arc 1800 is een echt Frans skigebied, veel hoogbouw, heel veel appartementen en een zeer compact en praktisch ‘front de neige’. Effectiviteit ten top. Maar charme, dat heeft dit dorp niet heel veel, minder dan Arc 1600 en zeker veel minder dan 1950. Maar je vindt hier wel hele goede deals. En wil je ietsjes meer ruimte dan kan dat hier ook met grotere appartementen en prima chalets. Kortom een echt Frans skidorp maar hier wel voor ieder wat wils.

Prijsniveau

Arc 1800 is de goedkoopste Les Arcs. Hier kun je echte goede deals vinden. Als je een beetje zoekt is het zelfs ‘low-budget’ te noemen. Maar dat is ook wel logisch met de hoeveelheid appartementen die je hier vindt. De bouw is trouwens nog best mooi, veel hout en veel gebouwen zijn niet van die enorme blokken die je in andere skigebieden zit staan. Het past redelijk goed in het landschap. Maar naast de goedkope deals heb je hier ook mooie en luxe hotels en appartementen waarvan de prijs natuurlijk stukken hoger ligt. Ook wat prijs betreft dus voor ieder wat wils.

Tips

Let op de maat van je appartement dat je wilt gaan huren. Waar je soms voor vier of vijf personen ziet staan zal het net aan voldoende zijn voor twee of drie als je een beetje privacy wilt en niet elke dag het bed in de woonkamer wilt opknappen. Wil je liever luxe en ruimte dan kan dat hier ook trouwens. Gewoon even opletten bij het boeken.

Zoek met uitgebreide filters