Chalets Arc 1800

Les Arcs 1800 blijft een echt appartementsdorp, met grote complexen in bijzondere vormen. Maar als je even verder kijkt dan die grote blokken dan vind je aan de randen van het dorp verschillende chalets. Een goed idee als je met een grote groep op stap bent of als je graag meer privacy wilt dan in een appartementscomplex. Sommige chalets liggen echt midden in de sneeuw. Een aanrader voor een winterwonderland vakantie! Alleen moet je wel zelf de koffers naar het chalet tillen.

Prijsniveau

De chalets in Arc 1800 zijn prima geprijsd voor de kwaliteit die je terug krijgt. De prijsverschillen tussen vol- en laagseizoen zijn wel flink, dus als je niet aan schoolvakantie gebonden bent is de keuze simpel. Maar over het algemeen zijn de prijzen zeer goed zonder extreem goedkoopte zijn.

Tips

De drukste weken zijn vaak al snel volgeboekt. Kijk als je in Arc 1800 niets meer kunt vinden ook in Arc 1600. Een vergelijkbaar dorp met vergelijkbare chalets. Je kunt net geluk hebben hier nog wel een chalet te vinden. Verder is het de moeite waard om even te checken naar de exacte ligging van je chalet, sommige liggen echt fantastisch ten opzichte van de pistes.

Zoek met uitgebreide filters