Après-ski Arc 1950

Hossend op de tafels staan, vergeet het maar in Les Arcs 1950. Maar lekker een wijntje drinken (Georges Wine Bar) of een goed biertje pakken (Les Belles Pintes) is zeker mogelijk. Verder vind je de ‘hippe’ Chaudshow als Lounge bar. Kortom bars die precies aansluiten bij het hippe publiek waar Les Arcs zich op richt. Gezellig en wellicht wat aan de prijs. Wil je lekker wat drinken in Les Arcs 1950 neem dan wel een volle portemonnee mee. Want alle consumpties zijn behoorlijk aan de prijs. Het is hier misschien niet zo duur als in gebieden als Tignes en Val Thorens, maar het gemiddelde prijspeil van Franse gebieden wordt door Arc 1950 wel omhoog getrokken. Het is dus stukken duurder dan andere gebieden en zeker dan
Oostenrijk.

Après-ski voor het eten

Je skiet langs verschillende bars waar je prima na het eten wat kunt drinken. Maar après-ski op zijn Oostenrijks hebben ze hier echt niet begrepen. Dus verwacht geen groot après-ski feest. Het publiek wat in dit dorp zit is daar over het algemeen ook niet naar opzoek.

Après-ski na het eten

Na het eten is het een stuk feestelijker. Maar het blijft behelpen om een echt après-ski feestje te bouwen. Maar een heel aantal biertjes of wijntjes (of wat dan ook) wegslaan is hier geen enkel probleem. Genoeg plekken waar je prima wat kunt drinken, alleen Anton aus Tirol hoor je niet op de achtergrond.

4 après-ski locaties in Arc 1950

O'Chaud
Les Belles Pintes
Hemingway's Cafe
Le Chalet de Luigi

2 clubs in Arc 1950

O'Chaud
Le Chalet de Luigi

Arc 1950 reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 69 skihuur winkels in Arc 1950
3
Skilessen
We hebben 27 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.