BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Arc 2000

Accommodaties Arc 2000

Arc 2000 is echt zo’n typisch Frans wintersportdorp, speciaal voor wintersporters gebouwd. Hier geen kleine houten chalets die al jaren door herders gebruikt worden. Nee,, Arc 2000 is bedacht op de tekentafels. Een mooi winterdorpje is het niet, en ook de gelukte charme van Arc 1950 vind je hier niet, maar echt lelijk: nee. Er is over de gebouwen nagedacht en het zijn geen betonblokken die door zo ontzettend veel wintersporters gevreesd worden. Hier vind je vooral prima appartementen, hotels en residences.

Prijsniveau

Arc 2000 is zeker niet duur maar het is ook geen low-budget bestemming. Je vindt hier veel prima appartementen en residences die gewoon hele goede accommodaties bieden. Echt low-budget is het nooit. Maar wie goed zoekt vindt hele leuke prijzen. Gewoon normaal dus eigenlijk.

Tips

Als je bij Franse appartementen echte nachtmerries krijgt dan is het toch echt nog wel verstandig om nog een keertje extra te kijken naar Arc 2000. Want in dit gebied vind je namelijk een flink aantal goede appartementen welke ruim en aangenaam zijn. Geen afgeleefde zooi waarvan ervaringen het zo goed doen op internet. Denk voor goede appartementen aan Residence Chalet altitude of bijvoorbeeld La cime des Arcs.

Accommodatie thema's