BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Arc 2000

Appartmenten Arc 2000

Arc 2000 is een echt appartementendorp. In de tijd dat dit dorp gebouwd is moesten er zoveel mogelijk wintersporters op zo weinig mogelijk vierkante meter gestald kunnen worden. Gelukkig zijn de appartementen in dit dorp niet allemaal veel te klein. Je hebt hier mooie ruime en nette appartementen. Ideaal voor een heerlijke en zorgeloze vakantie. Arc 2000 is het voorbeeld dat prima appartementen in Frankrijk zeker mogelijk zijn. Maar let wel op dat je niet per ongeluk in een te klein hokje komt.

Prijsniveau

Prima prijs/kwaliteitsverhouding in dit dorp. Als je deal heel goedkoop lijkt dan is het slim om even te kijken hoeveel vierkante meters worden aangeboden. Als de prijs wat hoger ligt dan weet je vrij zeker dat je kwaliteit zult krijgen. Buiten het seizoen zijn soms hele goede last-minutes te regelen. Hier hoef je niet op te hopen als je in de vakanties wilt gaan.

Tips

Je hebt in dit dorp heel duidelijk de keuze tussen ruimer aangenaam en wat luxer en klein en typisch Frans. Dit is iets om goed in de gaten te houden als je boekt. Kijk dus heel goed naar de grootte van de appartementen en geloof niet teveel van het aantal bedden, als je tenminste ruim wilt leven.

Accommodatie thema's