BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets de l'Arc Arc 2000

Chalets de l'Arc in Arc 2000

(3 reviews)

Wat vind jij van Chalets de l'Arc?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast464
  Gast464 14 maart 2019 · 16:38

  Zowel binnen als op het terras een super ervaring. Eten is top. Soms teveel dus delen! Bij drukte absoluut reserveren. Gezellige bediening.

 • Gast797
  Gast797 18 januari 2015 · 19:17

  Idd aan de prijzige kant. Beetje Hautaine bediening, vooral tegenover mensen die niet gereserveerd hebben. Maar als je i x in je skiweek luxe buiten wil lunchen is dit de aangewezen plek

  Met vrienden
 • Chonn
  Chonn 21 oktober 2014 · 07:16

  Mooie locatie met mooi uitzicht op Les Arc 2000 en de pistes, alleen toen wij 's middags daar wilden lunchen begin februari 2014 bleek je (achteraf gezien) te moeten reserveren! Wij waren zo brutaal om gewoon het terras op te lopen (zagen toen geen "poortwachter" staan) en een lege tafel te pakken... En bij de gratie gods mochten we blijven zitten omdat die tafel het komende uur nog vrij zou zijn. Daarna bleken de prijzen erg stevig, met z'n 4-tjes een simpel gerechtje (denk aan pasta o.i.d.) en een drankje per persoon maakte ons ca. 100 euro lichter... De kwaliteit van het eten zou ik een magere voldoende geven als ik het vergelijk met het eten dat we op andere locaties in Paradiski (Les Plagens en Les Arcs) hebben gegeten. Bediening was ook niet echt super, maar gelukkig ook niet vervelend of zeer ongeinteresseerd. Kortom: leuke locatie met mooi uitzicht, prijs/kwaliteit van het gebodene net voldoende Maar, dit is dus mijn ervaring. Ben benieuwd of anderen hier een totaal andere mening over hebben ? Na het lunchen even de menukaart aan de poort bekeken en een Nederlands gezin gewezen op de hoge prijzen en of ze wel 'gereserveerd' hadden. Na een heel korte blik op de menukaart gaf het gezin aan een andere locatie met vriendelijkere prijzen te prefereren ?

  Met vrienden

Arc 2000 reisplanner