Le Savoy in Arc 2000

Krijgt een 8.7 op basis van 3 beoordelingen

Wat vind jij van Le Savoy?

Evaringen van gebruikers

Gast797
18 januari 2015 · 19:21

als je een keer luxe wil dineren of lunchen is dit heel goed te doen. Beeetje poche, maar dat ligt ook aan wat je besteld. Aardige, soms beetje hautaine bediening, Maar typerend voor Frankrijk

Met vrienden
Gast485
13 augustus 2014 · 16:54

Les Arcs is een super gebied voor zowel de op als off-piste wintersporter! En naast een heel gemakkelijke toegang tot de gletsjer en eigenlijk ook alle andere pistes biedt Arcs 2000 ook heel wat leuke bars en restaurants. En daar springt Le Savoy ook boven uit. In mijn nog jonge leven (23) ben ik al enkele keren in Arcs 2000 geweest en iedere keer ga ik sowieso langs in dit super gezellige restaurant. Het is heel mooi ingericht, alles is verzorgd en het eten is heel erg lekker! De gerechten passen qua smaak en ‘design’ perfect in een toprestaurant uit de Michelingids.

Het restaurant (overdag: bar/brasserie) ligt ook net aan de voet van de off-piste afdalingen (Robert Blanc, Varet en Genepy) van de Aguille Rouge. Na een hele dag poeder rijden is dit ook enorm welkom. Je glijdt uit tot aan het restaurant, klikt je ski’s uit of doet je board uit, je zet je op het terras met een frisse pint en kijkt terug naar wat je net bent afgekomen (zicht op de afdaling Robert Blanc en de snelheidspiste).

Het restaurant is echter niet zo heel goedkoop (maar welk restaurant is dat eigenlijk wel in een groot gebied in Frankrijk?), maar nu ook weer niet zo heel duur en voor mij en misschien heel wat mensen is dat geen probleem om één of twee keer in een week gewoon te genieten en niet te denken aan geld. Skivakanties zijn sowieso al niet goedkoop en dan is Le Savoy zeker een heel erg aan te raden extraatje!

Gast687
12 augustus 2014 · 20:26

Het restaurant heeft veel lekkere savoyaardse specialiteiten. Het is een knusse maar toch moderne ruimte en het is erg gezellig ingericht. Het restaurant is wel wat prijzig maar dat proef je zeker terug in de gerechten!

Met familie

Reisplanner Arc 2000

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 66 skihuur winkels in Arc 2000
3
Skilessen
We hebben 27 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.