BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Bereikbaarheid Arzl

Bereikbaarheid Arzl

Met de auto

  • 861km vanaf Utrecht (toon route). Vanaf de snelweg ben je nog 2km onderweg naar je bestemming.

Route

  • Te bereiken via de grensovergang bij het Oostenrijkse Reutte. Houd er rekening mee dat de weg van Reutte richting de Fernpass in het weekend zeer druk kan zijn. Je hebt voor dit stuk geen vignet nodig.
  • Ook te bereiken via de Duits-Oostenrijkse grens bij Bregenz. In het weekend en tijdens vakanties kan het zeer druk zijn bij grensovergang (Pfändertunnel). Vergeet geen vignet te kopen, want voor elke meter Oostenrijkse snelweg heb je een vignet nodig (grofweg 9 euro voor 10 dagen).

Let op!

  • Wanneer je via Reutte bent gereden moet je over de Fernpas. Zeker in de weekenden kan het op deze pas zeer druk zijn. Bij sneeuwval is deze route door de enorme files niet aan te raden. Wanneer je de pas over bent en de snelweg in het Inntal op rijdt, heb je een vignet nodig!
  • Wanneer je via Bregenz bent gereden moet je door de Arlbergtunnel. Over het algemeen is het niet druk bij deze tunnel, maar op wisseldagen kunnen er wel wachttijden ontstaan. Zeker bij sneeuwval is dit een goede keuze, want je hoeft geen pas over. De tol voor de Arlbergtunnel bedraagt grofweg 10 euro.

Met het vliegtuig

  Afstand Reistijd Directe vluchten
Vliegveld Innsbruck 62km 00:41 rijden 4x per dag
Vliegveld Friedrichshafen 173km 01:52 rijden 0x per dag
Vliegveld München 190km 02:21 rijden 10x per dag
Vliegveld Salzburg 239km 02:16 rijden 8x per dag
Vliegveld Zürich 241km 02:27 rijden 8x per dag

Arzl reisplanner