BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Avoriaz

Hotels Avoriaz

De meeste accommodaties in Avoriaz zijn zogenaamde Residences de Tourisme, vaak goed uitgeruste appartementen in grote gebouwen. Maar je vindt in Avoriaz ook enkele hotels. Zo heb je bijvoorbeeld het luxe en verrassend genoeg zeer authentiek gebouwde Hôtel Neige et Roc. Hier zit je aan de voet van de pistes in een mooi Savoiaards chalet. Wil je echt graag in een hotel zitten en echt vrije keuze hebben denk dan zeker ook aan het lager gelegen Morzine, of een van de andere dorpen van Portes du Soleil.

Prijsniveau

Hotel-overnachtingen zijn in Avoriaz relatief iets duurder dan de appartementen. Je hebt ook niet al teveel keuze en dat helpt de prijs ook niet. Pakket aanbiedingen of echte stunts om de hotels vol te krijgen hebben de uitbaters dan ook zeker niet nodig. Dus goedkoop nee. Maar dat wil niet zeggen dat hotelovernachtingen hier te duur zijn. Veel Franse beroemde gebieden zijn duurder.

Tips

Als je opzoek bent naar een hotel en je wilt in de Portes du Soleil zitten, kun je naast Avoriaz ook in een van de vele andere dorpen kijken. En vergeet ook de grote appartementsketens van Pierre et Vacances niet waar je ook makkelijk eten kunt regelen en in feite hotelachtige service hebt.

Accommodatie thema's