BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Avoriaz

Restaurants Avoriaz

In Avoriaz vind je in het dorp een tiental restaurants. Allemaal prima restaurants waar je de traditionele Franse wintersportkeuken vind. Alle traditionele menu’s zijn hier te vinden, de bekende nummers: tartiflette, fondue et raclette komen langs. Maar ook pizza en hamburger/frites zijn niet moeilijk om te vinden. Weinig verrassingen dus. De prijzen vallen mee in vergelijking met andere Franse gebieden in vergelijkbare ligging en setting, maar om te zeggen dat het heel erg goedkoop is, nee, dat gaat te ver.

Restaurants op de berg

Terwijl je in Avoriaz vooral te maken hebt met restaurants die in de (geslaagde) hoogbouw van het dorp verwerkt zit, zijn de restaurants op de berg van Avoriaz juist in een leuke en authentieke stijl gebouwd.
De restaurants op de piste zijn goed, prima te betalen en gezellig. Dit moet ook wel want deze pisterestaurants hebben een gedegen concurrentie van de restaurants van de nabij gelegen dorpen, waar het ook goed eten is op de pistes.

Restaurants in het dorp

Alle standaard restaurants zijn te vinden in het dorp. Je zult hier geen Michelin-sterren vinden maar prima eten kun je zeker in Avoriaz. Goede voedzame maaltijden voor een prima prijs. De restaurants zijn niet heel erg duur als je bedenkt dat je in dit dorp weinig andere kanten op kan en er dus niet bar veel concurrentie is. Maar echt goedkoop zijn de prijzen ook niet, en daarmee duurder dan de omliggende dorpen in de Portes du Soleil.

17 restaurants in Avoriaz

11 pisterestaurants in Avoriaz

Avoriaz reisplanner