BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Bartholomäberg

Accommodaties Bartholomäberg

Hoog boven het dal, op een hoogte van 1087 meter, ligt het dorpje Bartholomäberg. Of nou ja, dorpje, het bestaat eigenlijk uit drie kernen. In Innerberg, Gantschier en Jetztmunt vind je behoorlijk wat accommodatie. Appartementen zijn Bartholomäberg sterk in de meerderheid. Een groot nadeel voor fanatieke wintersporters is toch wel dat je vanuit Bartholomäberg geen directe toegang tot een skigebied hebt. Je zal altijd even de bus of de auto moeten pakken om in het Golm of een van de andere skigebieden van het Montafon te komen.

Prijsniveau

Bartholomäberg is vooral populair bij wintersporters die lekker willen wandelen. Daarnaast schijnt de zon in Bartholomäberg meer dan in welke andere regio dan ook. Prijzen van accommodatie in Bartholomäberg verschillen dan ook niet zo heel veel met andere dorpen in het Montafon.

Tips

Ben je een fanatieke skiër of snowboarder, dan is een verblijf in Bartholomäberg misschien niet optimaal. Om de simpele reden dat je altijd een eindje moet rijden naar een skigebied. Hou je van wandelen? Dan is Bartholomäberg wel de bestemming voor jou.

Accommodatie thema's