BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Bramberg

Reviews Bramberg

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.0 op basis van 3688 reviews.

  • Sterke punten: Kindvriendelijk en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Bramberg?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast372
    Gast372 13 januari 2020 · 15:09

    Leuke plek, goed eten, overzichtelijk en goede faciliteiten. Ook de rodelbaan in de avond is gaaf. Skigebied is goed onderhouden en voor elk wat wils.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast262
    Gast262 21 januari 2017 · 17:42

    Komen nu al vele jaren in Bramberg. Genieten in een prachtig chalet. Sfeervol huisskigebied om met de hele familie op verschillende niveaus te skiën. Binnen enkele minuten met bus of auto in het prachtige skigebied van de Kitbühler alpen. Sfeervolle restaurants op de pistes. Het rodelen op de verlichte baan is een absolute aanrader en brengt veel gezelligheid. Dorp is authentiek en heeft paar goed gesorteerde supermarkten en paar restaurantjes.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast761
    Gast761 20 januari 2016 · 11:17

    Wij zaten in een goedkoop appartementje met zijn zessen en hebben het goed naar onze zin gehad. Geen wilde apres-ski avonturen maar mooie pistes met leuke en betaalbare restaurantjes in het skigebied. Gelukkig ging de 14 km lange rodelbaan net open voordat we weer weg gingen: een echte aanrader, geweldig om de hele afdaling met een sleetje te doen! Ik ben met de trein er heen gereisd, nachttrein naar Zell am See en boemeltje naar Bramberg. Goed te doen, uurtje reizen met de trein van Zell am See.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast487
    Gast487 11 maart 2015 · 02:34

    Bij de dalafdaling misschien een apres ski tent voor de sfeer? Eetgelegenheden moeten iets uitgebreid worden.De Smaragdbaan moet ook in de zomer gebruikt kunnen worden.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast487
    Gast487 27 januari 2015 · 21:02

    nog redelijk onbekend gebied dat de laatste jaren enorm aan het bloeien is. Kom er nu al 6 jaar eerste jaar was er niks. Jaar erop een nieuwe gondel. En zo ging het maar verder dit jaar (2015) alles tip top. Zeer mooie appartementen en nieuwe apres ski bars. Een echt famillie gebied en voor de meer vorderende wintersporter prima verbindingen naar volgende skigebied binnen 5 tot 10 minuten met skibus in de Kitzbuheleralpen.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast023
    Gast023 1 april 2013 · 15:00

    Erg gezellig en leuk dorpje. Mooi kind vriendelijk skigebieden en super restaurants op de pistes. Vanaf seizoen 2013/2014 ook nieuwe apres-skibarren in het dorp onder aan de piste bij de lift. We hebben nu al weer zin in het nieuwe seizoen...

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast023
    Gast023 1 april 2013 · 15:00

    Erg gezellig en leuk dorpje. Mooi kind vriendelijk skigebieden en super restaurants op de pistes. Vanaf seizoen 2013/2014 ook nieuwe apres-skibarren in het dorp onder aan de piste bij de lift. We hebben nu al weer zin in het nieuwe seizoen...

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast023
    Gast023 1 april 2013 · 15:00

    Erg gezellig en leuk dorpje. Mooi kind vriendelijk skigebieden en super restaurants op de pistes. Vanaf seizoen 2013/2014 ook nieuwe apres-skibarren in het dorp onder aan de piste bij de lift. We hebben nu al weer zin in het nieuwe seizoen...

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast023
    Gast023 1 april 2013 · 14:58

    Erg gezellig en leuk dorp. Mooi kind vriendelijk skiegebied en super restaurants op de pistes. Vanaf seizoen 2013/2014 ook nieuwe apres-skibarren in het dorp onder aan de piste bij de lift. We hebben nu al weer zin in het nieuwe seizoen...

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast366
    Gast366 18 februari 2013 · 08:16

    Leuke opkomende wintersportplaats met gloednieuwe 8 persoons smaragdbaan direct vanuit het dorp naar het skigebied. Het skigebied zelf is verbonden met het naburige neukirchen laat je dus niet misleiden door het aantal liften e.d.. Vanaf de top van de berg kun je ook met de slee omlaag op een van de langste rodelbahnen ter wereld. Er zij diverse supermarkten en heerlijke restaurants.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Manon
    Manon 1 april 2008 · 21:10

    Rodelplezier

    Buiten adem, trok ik het gehuurde sleetje achter me aan. De lucht was zwart, en bezaaid met sterren. Ik keek omhoog en zag dat ik er bijna was. De sneeuw die zichzelf verlichte in het donker kraakte bij iedere stap van mijn sneeuwlaarzen. Witte wolkjes wasemden ononderbroken rond mijn gezicht. Voor en achter me hijgden mijn tien mede rodelaars net zo stevig, aangevuld met een zuchtend:
    ?!Sleeën doe je toch naar beneden??

    Een deel van de kinderen en aanhang zat al klaar op hun sleetje. Met moeite bedwongen ze hun ongeduld te gaan. Ollie bereikte zuchtend de top en keek angstig het pad af waar de verlichting een spoor trok als een verlicht lint naar het twinkelende dal. Ze schudde resoluut haar hoofd en riep:
    ?Oh mijn hemel! Dit kan ik niet!? Maar Sem riep geruststellend:
    ?Zitten en gang maken tante Ol! Dan ga je vanzelf!?

    Sem nam het voortouw en vloog regelrecht de bocht door, gevolgd door de rest van de jeugd. Gierend van het lachen klauterden ze proestend als sneeuwgedrochten weer boven de rand uit. Ik denderde het eerste stukje pad af, zette bij de bocht mijn rechter hak stevig in de sneeuw, perfect gevolgd door mijn sleetje. ?Yes! Eitje!? jubelde ik achterom naar Ollie.
    De volgende bocht kwam zo snel dat ik werd afgeschoten en vol met mijn gezicht in het witte goud terecht kwam. Met de lichamen dubbel geklapt, ondersteunden Sem en Lynn hun buik. Tranen biggelden langs hun wangen.
    ?Eitje hé? Goed gedaan mam!? riepen ze, de woorden gesmoord in een volgende lachbui. Rob stuurde keurig de bochten door en wees ons het verlichte gebouw rechts onder ons.
    ?Daar gaan we eten jongens, voor de echte rodeltocht begint.? Hij telde tien koppen. Waar was Ollie?

    Gespannen keken we omhoog. Daar bewoog iets. Een zoutzak op een bolide? Met opengesperde ogen en samengeknepen lippen kwam Ollie aangesleed. Nou ja, aangesleed? Met de hakken stevig in de sneeuw bereikte ze de snelheid van een slak.

    ?Beetje gang maken tante Ol! Zo kom je er nooit!? riep Sem.
    Ollie haalde angstig de hakken uit de sneeuw, meerderde per seconde vaart en kwam in een rechte lijn op ons af.

    ?Naar rechts tante Ol! Réchts! Nee, ándere rechts!? riep Sem.
    Maar het sleetje zwenkte na een linkse afwijking met een denderende vaart recht op ons af.
    Wild zwaaiend met haar armen gilde Ollie: ?Wég, wég!?

    Gillend van het lachen vlogen we uiteen, de sleetjes net op tijd weg trekkend. Ollie kwam aanvliegen, ontpopte zich als een starre walrus, en liet zich, net voor ze een grote berg sneeuw raakte, zijwaarts van de slee vallen en bleef liggen.

    Eén moment was het doodstil. Tot Ollie ons tussen de snikbuien door hinnikend duidelijk maakte dat ze niets mankeerde, behalve pijn in haar buik van het lachen. Een waar lachsalvo brak los. Met van oor tot oor lachende gezichten begeleiden we ons slachtoffer naar het restaurant waar ze al op de drempel smachtend riep:

    ?Doe mij maar ein gröse bier bitte!?

>