BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Brand

Après-ski Brand

Brand is niet het meest bruisende Après-ski gebied van Oostenrijk. Je moet het hier doen met enkele barretjes en tentjes op de pistes en in het dorp. Wil je feestend en hossend op de tafels? Ga dan naar een ander gebied. Er zijn genoeg gebieden in Oostenrijk waar het veel meer feest is.

Après-ski voor het eten

Omdat het dorp Brand niet direct aan het skigebied ligt (zo voelt het in ieder geval niet met de ‘verplichte’ dal afdaling), is de après-ski wat koeltjes in het dorp zelf. je kunt natuurlijk wel prima een biertje pakken en soms is het best gezellig maar wil je hele feestelijke après-ski dan kun je beter naar andere Oostenrijkse gebieden vertrekken. Dit is veel meer een rustig familiegebied, wat ook zo z’n voordelen heeft.

Après-ski na het eten

Na het eten wordt het niet heel veel feestelijker. Natuurlijk zijn er genoeg plekken om een biertje te drinken. Maar de hele nacht doorhalen, daar moet je echt je best voor doen in dit rustige skigebied. Après-ski bestaat hier veel meer uit wellness, lekker eten en rustig een drankje drinken.

3 après-ski locaties in Brand

2 clubs in Brand

Brand reisplanner