BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Brand

Reviews Brand

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3689 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, sfeervol, kindvriendelijk en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Brand?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast081
    Gast081 26 december 2019 · 11:06

    Super skigebied en de mensen zijn zeer vriendelijk, prachtige natuur, normale prijzen, zeer gezellig, goed eten en heel goed te bereiken

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast559
    Gast559 13 december 2019 · 09:43

    Uitstekend, gezellige omgeving.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast212
    Gast212 24 maart 2019 · 10:57

    Komen reeds 41 jaar in Brand, dit bevalt ons dus zeer goed i.v.m. de rust. Helaas is de skipas wel ontzettend duur geworden door de samenwerking met Montafon waar je als skier in Brand al snel 40 min voor moet rijden wat wij dus ook nooit doen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast966
    Gast966 19 maart 2018 · 12:58

    Wij komen al 30 jaar in Brand, een gemoedelijk dorpje met een klein (familie) skigebied. Waar een skipas enkele jaren geleden nog betaalbaar was is er nu een samenwerkingsverband aangegaan met het Montafon skigebied. Dit laatste heeft enorme consequenties voor de prijs van een skipas, deze kost nu ruim 250 € voor een pas van 6 dagen, voor een skigebied van krap 60km gewoon veel te veel geld! Let wel ! ten opzichte van enkele jaren geleden een prijsstijging van maar liefst 50% !, daarmee is Brand het op een na duurste skigebied in Oostenrijk. Aansluiting met het Montafongebied is er niet, je moet dus minimaal 40 min in de auto als je daar een dag heen wil, dit doet vrijwel niemand want je gaat immers niet voor niet naar dit skigebied! Brand prijst zichzelf daarmee behoorlijk uit de markt, dit is ook absoluut merkbaar in het dorp en skigebied, steeds meer mensen maken kennelijk de keuze om dan maar een onderkomen te zoeken in het Montafongebied (als je dan toch de hoofdprijs moet betalen voor een skipas). Klagen bij de Bergbanen (Markus Comploj) heeft geen enkele zin, steevast krijg je constant hetzelfde "politiek correcte antwoord" , de site van Brand zelf staat vol met negatieve reacties. Kortom, Brand is een prachtig gebied, niet voor niets komen wij hier al jaren, wij nemen de belachelijke liftprijzen daarom maar op de koop toe.......maar deze staan absoluut niet in verhouding tot het skigebied!, de bestemming bevelen we daarom wel aan, met het skigebied zelf is niets mis......prima geschikt voor gezinnen met kinderen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast027
    Gast027 8 januari 2018 · 09:11

    Heel mooie omgeving. Kindvriendelijk. Geen massatoerisme. Jammer dat er geen grotere supermarkt is. Eerst boodschappen doen in bludenz en de auto is al zo vol geladen

    Met familie 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast621
    Gast621 30 december 2017 · 22:02

    Net terug met familie uit Brand. Leuke gezellige week gehad maar qua gebied en skiën viel het Brandnertal mij wat tegen. Veel vlakke stukken waardoor je regelmatig moet prikken. Vooral als je met kinderen bent waarmee het nog niet verantwoord is om vol gas de piste af te gaan om dit te vermijden. Daarnaast vond ik het liftensysteem met wat ik in Oostenrijk gewend ben erg matig. Aan de kant van Brand gaat het nog al sta je bij drukte zoals gisteren wel weer heel snel weer lang te wachten bij de enige 6 persoons stoeltjeslift. Bij Burserberg ben je aangewezen op trage tweepersoonsliften. Omgeving is mooi. Dorp en restaurants ook prima. Geschikt voor niet veeleisende en geduldige skiërs.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jornese
    Jornese 1 oktober 2014 · 13:08

    In januari 2014 zijn wij hier geweest met (schoon)ouders en dochter van anderhalf. Brand is een langgerekt dorp met een gemoedelijke sfeer. Restaurants, winkels en apres ski zijn in beperkte mate aanwezig. Het deel bij de Dorfbahn is de beste omgeving om een accommodatie uit te zoeken. Het skigebied is compact maar ook afwisselend. Er is geen piste hetzelfde en met gebruikmaking van de gondel naar Burserberg, waar een iets minder interessant deel van het skigebied is gelegen, behoort een kleine tocht ook tot de mogelijkheden. Hierbij is de terugtocht naar Brand gegarandeerd inclusief prikken. Na een dag of drie heb je echter wel alles ruimschoots gezien. In het dorp zelf zijn twee oefenweides; één voor de allerkleinsten en één voor alle beginners. Boven aan de gondel zijn er ook genoeg mogelijkheden om het skien of boarden onder de knie te krijgen. De Paludhutte is ten slotte een aanrader voor een lunch aan de piste. De bekende Oostenrijkse kost en lokale gerechten zijn tegen normale prijzen op een mooi gelegen terras te nuttigen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast863
    Gast863 15 januari 2013 · 13:27

    Leuk dorp. Pistes goed verzorgd niet te heftig. Goed te doen voor de gemiddelde skier. Prettige sfeer ook in het dorp. Geen uitbundig apres-ski maar wel gezellig. Leuke bars vriendelijke bediening. Alles is goed ter voet te doen. Kortom prima plek voor een relaxed skivakantie. Voor de extreme skier of boarder te simpel.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • marie louise
    marie louise 27 januari 2011 · 14:46

    wij gaan al 30 jaar naar Burserberg ( een klein dorpje bij Brand) Het is gemoedelijk geen lange rijen, voor elk wat wils, wat pistes betreft, goede skischool, vriendelijk skileraren, er zijn er zelf nog wat de Ned spreken, handig voor de kleintjes. Skipassen nog betaalbaar 2011 volw 6 dagen 163,-- Als U nog kinderen heb is 1 pas betalen rest v/d kinderen gratis. kind onder 8 jaar gratis. Wij zijn er altijd met een grote groep, mijn man en ik zijn 30 jaar geleden met z'n 2 daar begonnen. Wij zijn er ook al een met 33 pers geweest, dus dat zegt genoeg.

  • Marcel Constant
    Marcel Constant 22 november 2007 · 20:44

    ski- en snowboardmateriaal kun je inbrand huren bij \"muck sport\". je wordt hier vriendelijk geholpen en krijgt er goed, en soms nieuw, materiaal mee de piste op. achter muck sport kun je je eventueel meteen aanmelden bij de plaatselijke skischool. de eerste lessen vinden beneden in het dorp plaats bij de schedlerlift. op het terras van monis liftstuble kun je de lessen bekijken. na een dag of drie verplaatsen de lessen zich naar het echte skigebied. er wordt dan boven bij het middelstation verzameld. van daar uit gaan de klasjes ieder met hun leraar mee het gebied in.

  • marcel
    marcel 14 november 2007 · 18:38

    mijn ervaring met brand is dat het rustige boerendorpje geschikt is voor familieskivakantie\'s. jongelui zullen hier te weinig vertier vinden en al snel uitgekeken zijn. dit geld zowel voor het kleine skigebied als voor de apres-ski in het dorp.

>