BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Brixen im Thale

Appartmenten Brixen im Thale

Brixen im Thale heeft een ruim aanbod aan appartementen. Appartementen in Brixen im Thale liggen door het hele dorp. De twee liften liggen aan de rand van het dorp, dus het is zeker even goed te bekijken hoever jouw appartement van de liften af ligt. Je moet er wel op tijd bij zijn want zeker in de vakantieperiodes worden de appartementen in Brixen im Thale altijd snel verhuurd, aangezien het dorp zeer populair is bij Nederlandse wintersporters.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Brixen im Thale is over het algemeen net even wat lager dan dat van appartementen in andere populaire dorpen in de Skiwelt. Uiteraard hangt het prijsniveau van de appartementen in Brixen im Thale af van onder andere de locatie, de luxe en de periode waarin je het appartement wilt boeken. Over het algemeen kan je in Brixen im Thale zeker voor een goede prijs een gezellig appartement vinden!

Tips

Haus Adelschmied ligt net boven het dorp. Hierdoor zit je wat verder van de liften, maar verblijf je tijdens je wintersport in Brixen im Thale wel op een rustige locatie. Overigens zijn de liften en de dorpsstraat wel op loopafstand.

Accommodatie thema's