BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Brixen im Thale

Reviews Brixen im Thale

74% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.5 op basis van 3700 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Brixen im Thale?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast490
    Gast490 22 december 2019 · 18:11

    Een groot gebied met vnl blauwe en rode pistes. Deze zijn ook nog eens lekker breed. Veel liften met vrijwel altijd geen of korte wachttijden, ook in de voorjaarsvakantie! In het weekend wat extra drukte, veel Duitsers komen een weekendje skiën. Op mooie afstand van NL en klein stukje vanaf snelweg. Brixen zelf is niet echt groot, weinig après-ski en net genoeg restaurants. Wij gaan voor het 4e jaar naar dit gebied en zo vaak kwamen we eerder niet op 1 plek. Een aanrader dus!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast258
    Gast258 4 januari 2019 · 17:34

    Kom er al jaren heel erg graag. Een groot gebied met voor ieder wat wils. Betaalbaar, goed eten, vriendelijke mensen en prachtige pistes.

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast856
    Gast856 4 november 2016 · 10:35

    Scores van een wintersport zijn altijd relatief en zeer afhankelijk van wat je zoekt. Ik geef 5 sterren omdat het voor een gezin met (kleine) kinderen echt geweldig is. Als ik met vrienden zou gaan, dan zou ik het 3/4 sterren geven omdat ik dan andere zaken belangrijk(er) vind. Apres ski is beperkt, de pistes zijn niet super moeilijk en het gebied ligt niet erg hoog. Toch is er ook voor de geoefende wintersporter meer dan genoeg te beleven.

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Paul1967
    Paul1967 23 november 2014 · 02:27

    Een dag de oversteek vanuit Westendorf gemaakt, smaakte naar meer. Blik vanuit de lift terug naar Westendorf. Weinig Sneeuw? Inderdaad, de winter van 13/14, eerste week februari...

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast871
    Gast871 17 februari 2014 · 23:15

    Superleuk gebied voor zowel volwassenen als kinderen en beginners en gevorderden. Helaas al twee keer een negatieve ervaring gehad met skischool Brixen dus volgend jaar gaan alle kinderen naar skischool actief in Brixen.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jack071
    Jack071 12 februari 2014 · 16:07

    Inmiddels drie keer naar Brixen geweest. Wat een top locatie voor je wintersport. Eigenlijk alleen maar (vriendelijke) Nederlanders met familie en vrienden opstap. Op ongeveer 900km van Utrecht ben je hier vrij snel, na ruim 8 uur rijden arriveer je in dit prachtige berg dorpje. De pistes zijn van top kwaliteit en worden wekelijks geprepareerd. Ik zou zeggen dat 70% blauwe piste is, en 25% rood, en een enkele ''echt'' zwart. Heerlijk gebied voor recreatie wintersporters of familie met kinderen. Voor de feest beesten; Apres - Ski is ruim aanwezig, echter voor het echte werk moet je naar Westendorf of Kirchberg. Hier zijn verschillende Nederlandse bars met voornamelijk Top40 en Nederlandse hits. Eisbar & Der Tiroler in Kirchberg zijn in de winter en voorjaarsvakantie bijna elke avond vol met jeugd en jong volwassenen.

    Met vrienden Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast564
    Gast564 30 november 2012 · 13:18

    Zelf ben ik leraar bij Skischule Brixen im Thale, dus eigelijk moet ik het wel leuk vinden daar. Maar wat een gebied! als je het een beetje kent, kan je ook nog lekker poeder rijden. Denk hierbij eens aan de kant van Westendorf onder de lift door terug naar de gondels ! moet je wel vroeg zijn anders is et alweer verspoord. Neem wel altijd pieps mee mensen! vorige x iemand eronder zien komen en niet meer eruit doordat hij geen pieper had! IK zou zeggn tot snel mensen bij Skischule Brixen !

    Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • berend van dolderen
    berend van dolderen 7 februari 2011 · 14:45

    ja langlaufen is echt kapot saai maarja de apresski is in brixen echt geweldig ben er afgelopen jaar weer geweest heb toen voor het eerst gelanglauft nou daar snap ik echt de lol niet van, volgend jaar dus gewoon weer boarden. het is een goede keuze voor zowel beginners als gevorderden veel nederlandstalige skileraren en altijd feest. echt een aanrader is het tentje onderaan de piste bij brixen. daar is het bier ZOOO LEKKER. en daar kan je verekte goed bikken veel plezier in brixen mensen !!!!!!!!!!

  • anouk kwaaijtaal
    anouk kwaaijtaal 16 december 2010 · 11:15

    ja is gewoon lekkah, sóchteds vroeg op de piste zijn het word namelijk wel erg druk in de vakantie. om 12 uur ff hapje eten in een van de tentjes op de piste voorzichtig een klein potje bier opentrekken. en om een uurtje of 4-5 naar de apresskibar. echt een topgebied ook voor de gevorderde ski/boarder.

  • Harry
    Harry 8 oktober 2010 · 12:54

    Wij gaan al jaren ieder jaar een weekje of meer naar Brixen. De lastige pistes moet je wel weten te vinden maar ze zijn er wel degelijk. Veel andere gebieden bezocht maar dit blijft toch echt de beste. Niet altijd sneeuw zeker maar dat is tegenwoordig niets meer.

  • Tim
    Tim 23 oktober 2008 · 21:41

    Echt, wat een geweldig dorp. Ik ga er al vanaf mijn vierde jaar heen, en ben er nog steeds verslaafd aan. Het skigebied is geweldig, je kunt zo overal in alle dorpjes in de omgeving komen. De skischolen zijn goed, en het heeft totaal geen toeristisch karakter. De voorzieningen zijn goed, er zijn veel huisjes en een hotel. Juist dat het niet toeristisch is maakt Brixen im Thale een geweldig wintersport dorp!

>