Skiwelt Hütte in Brixen im Thale

Krijgt een 6 op basis van 4 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.skiwelthuette.at/

Wat vind jij van Skiwelt Hütte?

Evaringen van gebruikers

martijn
11 maart 2015 · 16:57

Als er meer (goedkope) Aziatische krachten achter de balie staan dan Oostenrijkers, dan vind ik het een beetje doorslaan. Er zijn zoveel leuke tenten te vinden in Skiwelt, maar deze is voor te onpersoonlijk. Het eten is OK.

Met partner
Noldy
23 september 2014 · 13:04

Een gezellige hut, echter rond het middaguur als het erg druk is, is dit de prijs niet waard. Er zijn veel betere tentjes op de berg (+300m) waar het zeker mooier is.

De prijs was verhoudingsgewijs niet super, het eten opgewarmd.

Wat wel leuk was is de muziek op het terras.

Met vrienden
Bart14
17 september 2014 · 13:11

Ik ga al jaren met een skiclub voor mensen met een verstandelijke beperking in januari 1 week skiën in de Skiwelt. Voor onze lunch komen wij dan dagelijks bij de Skiwelt Hütte bij Hochbrixen. Ook privé ben ik hier veel geweest.

Voor onze groep bespreken aan het begin van de week een menu met de eigenaar zodat we voor de hele week voor een zo gevarieerd mogelijk lunchweekmenu kunnen zorgen. Privé eet ik natuurlijk gewoon van de kaart.

De kwaliteit van het eten is goed. Door de hoge omloopsnelheid zal je geen voedsel krijgen wat een hele tijd is warmgehouden. Met name de schnitzels zijn uitstekend. De keuken (ik ben hier vaak binnen geweest) is schoon en goed georganiseerd. De service van het personeel is uitstekend en met een glimlach. Door deze positieve punten, en de gunstige ligging, kan het dus ook behoorlijk druk zijn in de Skiwelt Hütte. Door wat later te gaan lunchen (na 12:45) kun je de grootste drukte ontwijken. Er wordt bij de Skiwelt Hütte (natuurlijk in dit gebied) Kaiserbier geserveerd. Deze smaken toch het lekkerst op het ruime terras in de zon na een heerlijke dag skiën!

Samenvattend: een aanrader met een goede prijs/kwaliteit/service verhouding.

Met vrienden
Svennoo
20 augustus 2014 · 12:18

Een gezellig, maar druk restaurant precies naast het bergstation van de Gondelbahn Hochbrixen. Ze hebben er heerlijke schnitzels!

Reisplanner Brixen im Thale

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 43 skihuur winkels in Brixen im Thale
3
Skilessen
We hebben 42 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.