Reviews Campitello

89% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 5.8 op basis van 3686 beoordelingen.

Zwakke punten: Weinig après-ski en minder kindvriendelijk.

Wat vind jij van Campitello?

Reviews van gebruikers

Gast211
21 oktober 2017 · 18:10

Campitello is een klein dorpje, waar je alles vindt wat je nodig hebt, alleen de apres-ski is er matig. Supermarkt, bakker, slager zijn prima. Wachttijden bij de lift kunnen in de crocusvakantietijd oplopen tot een uur, maar als je de goede vertrektijd kiest, is er bijna geen wachtrij. Skikluisjes bij de lift zijn ook erg prettig

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast973
3 april 2016 · 21:23

Leuk plaatsje met alles wat je nodig hebt. Apres ski kan ik niet beoordelen want niet naar gezocht, wij hadden kinderen bij ons. Beneden in het dorp is een korte blauwe piste. Wanneer je omhoog gaat (lange wachttijden in de voorjaarsvakantie) kom je alleen maar rood tegen. Om bij blauw te komen moet je een verschrikkelijk steile rode piste af. Ik als beginner vond het niet te doen. Twee dorpen verderop ligt Alba, veel minder lange wachttijden en mooie rode en blauwe pistes waar je elkaar altijd weer tegen komt. De skibus brengt je of je parkeert er een hele dag voor 5 euro. Ski school in Campitello is top. Spreken goed engels en kinderen hebben het naar hun zin gehad, leraren spreken geen Nederlands maar dat gaf geen problemen. Prijzen op de piste waren zeer redelijk. Een pizza voor 8 euro en cappuccino voor 2,00 (was in Alba). Al met al een aanrader.

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
VSteven
15 augustus 2014 · 23:56

Heel rustig maar mooi dorpje.
Apres ski moet je boven op de col rodella doen.
Beneden is er niks van apres ski.
Vanuit Campitello vertrekt de kabelbaan naar col rodella en ga je direct van 1400 naar 2400m

Met vriendenSkiër1 tot 4 jaar ervaring
markvdeng
2 februari 2014 · 07:48

In 2013 voor de eerste keer in dit gebied. Alles was voor onze groep. 4 gezinnen perfect. Enige minpunt wat ik kan bedenken is de gondel naar het skigebied. Er is namelijk geen andere mogelijkheid en naar het dal skiēn kan niet. Bij de gondel kan het heel erg druk zijn.
Dorpje is best gezellig, je kan heerlijk eten. Maar apreski is niet groots. Voor ons geen probleem, maar als je dit zoekt moet je naar een ander dorp. Eenmaal op de piste is het waanzinnig. Je kan letterlijk alle kanten op. Het uitzicht is super. De Sella Ronda echt klasse.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
skifanaat
1 maart 2012 · 21:14

Zeer mooi gebied ! Groot en prachtige ver gezichten. Pistes zijn breed en goed. Liften zijn wat gedateerd vergeleken met oostenrijk. Sella ronda leuk om te doen wel lange wachtrijen bij de liften. Zeker een gebied om terug naar toe te gaan.
Dorpje is leuk, geen nachtleven maar wel voor een fam. een mooi dorpje. Lift in dal is lang wachten maar een maal boven komt het weer goed. Ga niet in de grote skischuren eten 1 het is duur en 2 niet te eten. Leuker is het om in de kleinere berghutten te eten! kortom wij hebben er een leuke en mooie vakantie er aan overgehouden .

Marco van der Put
15 januari 2012 · 22:03

Net terug van een week campitello, heerlijk geskied op veelal kunstsneeuw. Uiteraard lekker eten en drinken maar erg veel Russen en helaas daarmee ook het gebrek aan manieren in winkels, liften en op de pistes. Maar zeer uitgebreid en mooi gebied wel is er verse sneeuw nodig en pas op dat je niet verdwaald in dit immense gebied!

Stephan
19 december 2010 · 12:42

Heel goed en uitgebreid skigebied. Even lastig om er te komen met je auto. Het is wel een stuk rijden. Maar daar krijg je wel wat voor. Een gezellig familiegebied. Heel veel kilometers pistes. Goed verzorgd en vriendelijke bediening. Een mix van italiaanse sfeer en duitse correctheid. En nog geen onbeschofte oosteuropeanen.

Ries
29 januari 2008 · 10:54

Geweldig skigebied, nadeel van dit dorp: enige toegang tot skigebied via ? telecabine. Dus s’morgens en 's avonds grote rijen. Wel goede lockers onder aan de lift.