BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Champéry

Restaurants Champéry

Van alle Zwitserse dorpjes in de Portes du Soleil heeft Champéry misschien wel de beste keuze aan restaurants en het gaat hier niet alleen om de standaard berg-restaurants. Bijna stadse café-restaurants in sjieke chalets maken dit echt een plek voor wintersporters die ‘s avonds ook graag lekker tafelen. Voor iedereen die van goede restaurants houdt is dit dorp echt een aanrader. Om over de wijnen die hier geschonken worden nog maar te zwijgen.

Restaurants op de berg

In de Portes du Soleil is het goed eten, zo ook boven het dorpje van Champéry. Maar je vindt door het hele gebied leuke restaurantjes in mooie chalets. Je hoeft hier echt niet in een van de vreetschuren (die hier ook staan) te eten. En alles voor een redelijke prijs, in ieder geval voor Zwitserland.

Restaurants in het dorp

In het dorp van Champéry heb je echt een prima keuze aan leuke restaurants en dat gaat, voor een keer, veel verder dan Fondues en steaks. Hier zijn leuke café-restaurants te vinden met een vrij complete kaart. Maar wees niet bang, wil je graag fondue dan kan dat ook! En had ik al gezegd dat hier hele goede wijnen geschonken worden. Al wil je elke avond uit eten is dit misschien wel het beste dorp van de gehele Portes du Soleil.

Prijsniveau

De concurrentie tussen de restaurants is groot, en je zit al niet meer echt in een skigebied, dus als je het dorpje even doorloopt vind je vanzelf restaurants die iets goedkoper dan gemiddeld zijn. Maar echt ‘goedkoop’ goed uit eten is hier niet mogelijk, maar als je dat graag wil zit je hier in zo’n Zwitsers dorp sowieso op het verkeerde adres.

7 restaurants in Champéry

6 pisterestaurants in Champéry

Champéry reisplanner