Rifugio Belvedere in Champoluc

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.rifugiobelvedere.net

Wat vind jij van Rifugio Belvedere?

Evaringen van gebruikers

Tiny-M
20 maart 2015 · 10:51

Om hier in de avond naar toe komen rol je zoals de locals doen, je wordt opgehaald per sneeuwscooter. Dit restaurant ligt namelijk boven bij piste C7. Wie zijn wij om hiertegenin te gaan?

Zo gezegd, zo gedaan: om kwart voor 8 stond Eric en zijn maat, beide met ronkende sneeuwscooters bij ons voor de deur in Cuneaz. 2 om 2 gingen we achterop en het avontuur kon beginnen. Vol gas gingen we de piste op, waar een aantal maal de 100 km p/u werd bereikt. Na deze vlotte rit, kwamen we aan bij Belvedere en werden we vriendelijk ontvangen.

Het restaurant kent een set menu à € 35,-. Hiervoor krijg je een amuse, voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. De amuse zag er kleurrijk uit, maar was een beetje flauw. Daarna het voorgerecht, mocetta met gesmolten kaas en aardappel, heerlijk. De kaassoep daarna was ook lekker, maar bij elkaar werd het wel veel kaas. Als hoofd hadden we een lamsrack, goed mals en goed op smaak. Toe chocolademousse, altijd lekker!

De wijnen op de kaart varieerden tussen de €15,- en €180,-. De laatsten zullen vast erg lekker zijn, maar ons het geld niet waard. Wij kregen een lokale wijn van € 30,- aangeraden en deze paste prima bij het eten.

Na het ontvangen van de rekening, zie je dat de scooterrit in rekening gebracht wordt voor € 10,- p.p., dat maakt het geheel toch weer ietsjes duurder. Toch hebben we op de terugweg weer met veel plezier op de scooter gezeten.

Kortom, restaurant op niveau, avontuur om heen te gaan en goed voor een geweldige avond!

Met vrienden

Reisplanner Champoluc

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 3 skihuur winkels in Champoluc
3
Skilessen
We hebben 8 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.