BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Champoussin

Hotels Champoussin

Champoussin heeft een redelijk aantal goede en mooie hotels. Strak, schoon en netjes. Luxe zonder opsmuk zo kun je de hotels hier omschrijven. Waar voor je geld zonder blingbling… Precies voor de wintersporter die lekker skiet of board en aangenaam onderdak wil hebben. De restaurants bij de hotels zijn goed en de wijnen die hier over het algemeen geschonken worden horen bij de beste ter wereld.

Prijsniveau

Hotels zijn in Zwitserland zelden echt goedkoop, maar je krijgt hier wel prima waarde voor je geld. Prima hotels, net, strak, redelijk ruim en vriendelijke bediening. Kortom gewoon hotels waar je graag wilt zitten. Daar hoort in Zwitserland een prijs bij. Maar als je naar Zwitserland gaat om goedkoop te wintersporter heb je een denkfout gemaakt.

Tips

Naast Champoussin vind je in het Val d’Illiez veel kleine dorpjes waar je ook hele mooie hotels kunt vinden. Kijk dus verder dan Champoussin als je per se in een hotel wilt zitten en je vindt niet wat je zoekt in dit dorpje. De stijl van de andere dorpjes is te vergelijken, buiten dat ze misschien niet zo vernederlandst zijn.

Accommodatie thema's