BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Champoussin

Restaurants Champoussin

Mooie grote chalets die omgebouwd zijn tot restaurants dat kun je verwachten hier als je op zoek gaat naar de restaurants. Goed eten, zoals overal in dit deel van Zwitserland, en vooral hele goede wijnen. En op de pistes van de Portes du Soleil is het eten ook al heel erg goed. Dus lekkerbekken zitten hier goed, alhoewel de hoeveelheid restaurants niet heel groot is. En de prijs wat aan de hoge kant.

Restaurants op de berg

In de Portes du Soleil kun je heel goed eten op de pistes, boven elk deelgebied vind je genoeg leuke en mooie restaurants. Vaak mooie chalets met erg goede lokale maaltijden. Goed vlees, goede kaas, eigenlijk is alles gewoon goed.

Restaurants in het dorp

Je hebt geen enorme keuze in het dorp om lekker uit eten te gaan. Je vindt hier maar een beperkt aantal restaurants, maar deze zijn wel allemaal goed en bieden de traditionele Zwitserse Wallis kaart. Zitten de restaurants in Champoussin al vol? Kijk dan in de buurt naar een van de omliggende dorpjes.

Prijsniveau

Zwitserland is niet het goedkoopste Alpenland en dat geldt zeker in de restaurants, maar gelukkig vallen de prijzen in de Portes du Soleil relatief mee en zijn de Zwitserse dorpen hier goedkoper dan in de rest van Zwitserland. Maar heel goedkoop uit eten? Dan kun je beter niet naar Zwitserland gaan.

3 restaurants in Champoussin

3 pisterestaurants in Champoussin

Champoussin reisplanner