BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Châtel

Hotels Châtel

Châtel heeft een flink aantal hotels. Dit behoorlijk grote bergdorp heeft veel grote chalets die zijn omgetoverd in prima hotels. Veel hotels hebben een (klein) zwembad en mikken duidelijk op families. De verschillende hotels liggen door het hele dorp verspreid. het is dus even opletten hoe ver je van de pistes afzit. Want het kan soms een flinke wandeling zijn en het gebruik van je eigen auto in dit dorp om naar de pistes te komen is op zijn minst af te raden.

Prijsniveau

Het zou te ver gaan om de hotels in Châtel duur te noemen. Maar je zit hier beter dan in veel andere skigebieden in Frankrijk. De hotels zijn ruimer, en de kwaliteit is eerder Zwitsers dan dat je met de Franse slag te maken hebt. Dus om een lang verhaal kort te maken: duurder, vaak wel. Duur, niet bepaald.

Tips

De drukste week in Châtel is de week van de Kerstvakantie. De prijzen zijn dan hoger en je hebt minder keuze. Dus als je de mogelijkheid hebt is zelfs de voorjaarsvakantie al een stuk beter. Zit je niet aan de vakanties vast dan is de keuze helemaal eenvoudig in dit mooie Alpendorp. Hou wel rekening waar je hotel staat, want Châtêl is niet ski-in ski-out.

Accommodatie thema's