BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Châtel

Restaurants Châtel

Midden in een landbouwgebied waar veel kaas wordt geproduceerd zit het met de traditionele bergmaaltijden wel goed in Châtel. Dit dorp heeft veel leuke restaurants en hotels waar je prima kan eten. Het merendeel is de standaard bergkost en pizzeria's. Eigenlijk zoals elk Frans bergsportdorp. Dus als je van kaas, aardappel en vlees houdt zit je goed. Speciale vermelding zijn de visgerechten met soms opvallend goede vis uit het meer van Genève.

Restaurants op de berg

Opzoek naar gezellige restaurantjes? Hier in Chatêl zit je meer dan goed. Gezllige leuke berghutjes waar je skibrilglazen meteen beslaan als je naar binnen stapt. Borden vol met vleeswaren, kaas en goede friet. In Châtel kun je op de pistes heerlijk eten. De speciale tip is het zomerdorpje wat in de winter een restaurantdorpje wordt in het deel van Châtel Linga.

Restaurants in het dal

Mooie chalets, aangename restaurants en een leuke hoofdstraat... dat is Châtel. Hier is het prima ‘s avonds wat eten. Genoeg keuze zonder door de bomen het bos niet meer te zien. Het blijft wel allemaal de klassieke Franse bergkost. Speciale vermelding hier wel voor de vaak erg goede vis die je in Châtel kunt vinden.

13 restaurants in Châtel

15 pisterestaurants in Châtel

Châtel reisplanner