Reviews Colfosco

91% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 5.8 op basis van 3688 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk en goede locatie in het skigebied.
Zwakke punten: Weinig après-ski en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Colfosco?

Reviews van gebruikers

SkiBeppie
16 juli 2019 · 17:14

Prachtige uitzichten, mooie pistes, niet al te sneeuwzeker maar altijd kunstsneeuw. Druk want aan de Sella Ronda, maar veel mogelijkheid om alternatieve routes in de buurt van Corvara te bezoeken.
Tamelijk lange en op zaterdag drukke trip na het verlaten van de snelweg, de prijzen van accommodatie zijn aan de hoge kant. Verder niet veel te beleven in het dorp zelf.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Martijnha
29 maart 2015 · 18:47

Krokus 2015 met gezin, kinderen 10 en 12 jaar oud, allen redelijk gevorderde en verwende skiërs. Op zoek naar “Oostenrijkse” familie hotel gezelligheid, lekker eten en mooie natuur kozen we voor het Sella Runde (Alta Badia, Sud Tirol) gebied. Niet teleurgesteld. Werkelijk prachtige natuur en een constant uitzicht op het Sella gebergte. Afstand vanuit NL is goed te doen, ca 1.5u vanuit Innsbruck. Colfosco is 1 van de kleinere dorpjes van de Sella Runde, met als nadeel dat het niet echt een dorpskern heeft, maar wel het mooiste uitzicht en alle hotels liggen aan de piste (zie foto vanuit Colfosco). En, met 1 lift kom je in het grotere Wolkenstein of Corvara, waar je ook rustig volle dag kunt skiën, of doorgaan voor de links- of rechtsom Sella Runde (zeer goed te doen in 1 dag). Prachtige afwisseling van dorpjes, en afzonderlijke skigebieden. Prachtige restaurants, volop keuze. Minpunt is het relatief makkelijke piste niveau. Veel blauw en rood. Maar, het gebied is zo ruim dat er voldoende uitdagende pistes te vinden zijn en/of off-piste mogelijkheden. Gezellig, gevarieerd gebied, zeer goed voor families.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring