BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Ellmau

Accommodaties Ellmau

Ellmau is een van de grotere en populaire dorpen van de Skiwelt en dat zie je direct terug in het aanbod van accommodatie. In Ellmau heb je de keuze uit heel veel hotels, appartementen, chalets en pensions om een top wintersportvakantie te beleven. Ellmau is een gezellig en sportief dorp met een uitgebalanceerd aanbod van accommodatie. Dat betekent in dit geval bijzonder veel hotels, appartementen, pensions en chalets in alle segmenten en prijsniveaus.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Ellmau is goed te vergelijken met het prijsniveau van accommodatie in de andere populaire dorpen van de Skiwelt. Wel is het zo dat Ellmau erg populair is bij Nederlandse wintersporters en je zal er dan ook vroeg bij moeten zijn wanneer je een hotel, appartement, pension of chalet wilt boeken in een vakantieperiode. Verder vind je in het sportieve Ellmau voldoende aanbod in ieder prijssegment.

Tips

Sporthotel Ellmau en pension Hartkaiser zijn klassiekers. Deze accommodaties zijn bij veel Nederlandse wintersporters zeer populair. Op tijd boeken dus wanneer je in een van deze accommodaties wilt verblijven! Lukt dit niet, ook geen enkel probleem. Het aanbod van accommodaties in Ellmau is zo groot dat er voor iedere wintersporter wel wat tussen zit.

Accommodatie thema's