Bergkaiser in Ellmau

Krijgt een 6 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.skiellmau.at/

Wat vind jij van Bergkaiser?

Evaringen van gebruikers

Gast564
8 maart 2015 · 13:11

Deze eettent heeft niet heel veel weg van een restaurant; Het is eerder een “eetschuur”. Het restaurant is namelijk geen bedieningsrestaurant, maar een selfservice restaurant. Opzicht is daar niets mis mee, maar je mist wel de Oostenrijkse “gemütlichkeit”. Het eten op zich gaat wel. Ik heb hier patat met kip gegeten. De kip was erg goed (****). De patat was erg slap, niet erg warm, en er zat veel te veel zout over heen.
Toen een familielid vroeg om aardappelpartjes, i.p.v. frietjes zei de bediening deze niet te hebben. Helaas was dit niet waar, want deze stonden los wel op de menukaart…

Met familie
Gast485
13 augustus 2014 · 11:53

De heerlijke “Halbe Hendel mit Pommes” moet je echt geprobeerd hebben! Een bord met een halve gegrilde kip vergezeld met frietjes en saus naar keuze. Inderdaad naar keuze want de koks bereiden alles waar je bij staat!

Verder is het een groot en vrij modern restaurant met prachtig uitzicht op de piste. Ook is het er niet echt duur, de Halbe Hendel mit Pommes kost €8,50 en een kleine frisdrank ongeveer €2. In onze familie is het een echte traditie: Halbe Hendel mit Pommes als we vanuit Westendorf een uitstapje naar Ellmau maken!

Met familie

Reisplanner Ellmau

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 45 skihuur winkels in Ellmau
3
Skilessen
We hebben 41 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.