BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Fieberbrunn

Reviews Fieberbrunn

83% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3689 reviews.

  • Sterke punten: Sfeervol en super kindvriendelijk.

Wat vind jij van Fieberbrunn?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast022
    Gast022 20 januari 2020 · 08:27

    Fieberbrunn is een heerlijk dorp om te verblijven. Het is gemoedelijk, gezellig en heeft veel te bieden. De verbinding met Saalbach-Hinterglemm is top! Op deze manier kun je genieten van een echt Oostenrijks dorp met de mogelijkheid om van een groot gebied gebruik te maken. Ideale combinatie!

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast248
    Gast248 25 december 2019 · 14:45

    Lekker eten, brede pistes. Rood is niet extreem rood. Leuke après-ski bar. Bij minder sneeuw zijn de blauwe pistes al snel afgesloten. En bij sneeuwval vervallen vrijwel direct de verbindingen naar de andere gebieden waardoor je skimogelijkheden erg beperkt worden. Ze zeggen dan sneeuwstorm, echter er is al dagen geen wind en toch al 2 dagen van de 4 dagen geen lift naar Saalbach geopend. Erg bijzonder, want je betaalt wel een dure skipas. Waar je dus niets aan hebt.

  • Gast180
    Gast180 15 december 2019 · 23:49

    Enorm leuk gebied, heel groot en voor ieder wat wils. Ook leuk off piste! Après-ski is sinds afgelopen jaren ook erg verbeterd! Nu al zin in komende februari 😃

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast378
    Gast378 21 oktober 2018 · 14:08

    Gemoedelijk wintersport dorp. Fijne brede pistes en geen langs rijen voor de lift

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast600
    Gast600 16 augustus 2018 · 12:02

    Gezellig en authentiek dorp en ondanks de wat lage ligging toch erg sneeuwzeker (heeft blijkbaar met luchtstromen ed te maken). Veel variatie in pistes, leuke restaurants op de pistes en een prima apres ski, alles is net wat minder massaal waardoor het gezellig is. Totale skigebied is 270 km en mogelijk binnen 1 of 2 jaar zelfs 350, wij komen zeker terug!!!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast391
    Gast391 29 januari 2016 · 12:05

    In januari 2016 voor het eerst in Fieberbrunn geweest. Het skigebied van Fieberbrunn zelf is niet heel groot, maar als je geen kilometervreter bent is er voldoende variatie om het een week uit te houden. Wil je meer dan is er de aansluiting met het skicircus Saalbach-Hinterglem-Leogang (270km piste) via de Reckmoos Süd. De pistes van Fieberbrunn zijn overwegend blauw en rood, maar de blauwe pistes Zillstatt en het baantje bij het dalstation zijn de enige echt makkelijke brede pistes. De blauwe Streuboden is goed te doen voor beginners maar heeft toch wat meer uitdaging. De andere pistes zijn overwegend rood en heel gevarieerd. Het gebied is een stuk rustiger en gemoedelijker dan Saalbach en Hinterglemm. Ik vond de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Restaurantjes en kroegen zijn er voldoende, zowel op de piste als bij het dalstation, maar verwacht geen uitgebreid nachtleven. Het gebied is sneeuwzeker maar komt niet boven de 2100 meter uit, en gezien de warme decembermaanden van de laatste jaren is het risico dat je op kunstsneeuw moet skieen met Kerstmis wel groot.

    Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Ole2000
    Ole2000 1 december 2015 · 18:17

    Van 40 kilometer piste in 2014/15 naar 270 kilometer piste in 2015/16 en misschien wel 350 kilometer piste in 2016/17 ???

  • Gast311
    Gast311 28 oktober 2015 · 16:05

    Gezellig dorp met nog echt authentiek Oostenrijks centrum. Nu met de aansluiting met het Skicircus van Saalbach-Hinterglemm zal het er wel drukker worden. Bij de skiliften zijn nog een paar leuke après-ski tenten om de dag goed af te sluiten.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast550
    Gast550 15 oktober 2015 · 14:28

    wauw! met die nieuwe aansluiting naar Saalbach Hinterglemm wordt deze bestemming helemaal fantastisch. Denk wel dat het hier nu drukker zal worden daardoor. Après-ski onderaan de lift is echt super gezellig, zal nu nog wel meer worden. Wij verblijven altijd in het dorp, op loopafstand van de winkeltjes en het nachtleven in de kroeg. Is net wat rustiger dan bij de lift, daar is soms echt herrie. Met de skibus van en naar de lift is echt goed te doen. Heb nu al weer zin in die après-ski hitjes en gezelligheid en kan niet wachten om de nieuwe pistes en liften te ontdekken. Zoveel kilometers piste, laat die winter maar komen!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast311
    Gast311 5 oktober 2015 · 15:00

    Voor de 4de keer naar Fieberbrunn geweest en elk jaar weer een topvakantie gehad, het heerst een gemoedelijke sfeer maar heeft ook zeker leuke apres tot de late uurtjes.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • jurian
    jurian 21 februari 2011 · 11:16

    samen met familie en vrinden hebben wij ons prima vermaakt in het prachtige durpje fieberbrunn. een heel gezellige sfeer en mooie lampenkampen in de biwak. echt super! bobo is ook heel aardig en is samen met ons van de helling afgegleden in de buggy (zolang kom ik er by the way ook al). onze kinderen konden eerder skien dan lopen en we voelen ons hier dan ook helemaal thuus. het is elke keer weer thuiskomen in fieberbrunn. de mayonaise is in de restaurants alleen niet echt te eten, dus ik raad aan eigen mee te nemen. oja, en als je naar het restaurant in het dorp gaat, kunt u lachen met de ober, die veel weg heeft van adje. (kijk uit voor uw kleren, want hij laat nog wel eens wat vallen). alles samengevat, raad ik fieberbrunn aan voor een geweldig spetterde vakantie! auf wienerschnitzel auf dem piste. groeten, jurian

  • Anoniem
    Anoniem 17 april 2010 · 21:53

    Ik denk dat dit een heel leuk dorpje is. Fieberbrunn heeft voor ieder wat wils. Rust, luxe en apr?ski. Ik beoordeel dit dorp met een voldoende, omdat het behoorlijk laag ligt.

>