Hotel Alpineresort Fieberbrunn

Dit onderwerp gaat over de bestemming Fieberbrunn

Iemand ervaring met Hotel Alpineresort, schijnt een kindvriendelijk hotel te zijn maar kan er niet veel over terug vinden. Is er buiten het skiën om ook kinderanimatie ( kinderdisco, spelletjes, kinderruimte etc )
Heb namelijk kindjes die skiën leuk vinden, maar niet voor heel de dag ze zijn 8 en 4 jaar oud.

Wij zijn hier dit seizoen en vorig jaar een week geweest met onze kinderen (nu 6 en 8 jaar). Het hotel is op zich wel kindvriendelijk maar er is geen kinderdisco of andere animatie. Er is wel een (kleine) kinderruimte waar met name geknutseld kan worden. Alleen in de avond is er begeleiding bij. Hiernaast is er een binnenzwembad, echter zonder kinderbadje (ondiepste gedeelte toch minimaal een meter). Ook ligt het iets hoger dan de gondels en dus ook een stuk buiten het dorp. Als laatste pakken we altijd de gele gondel omhoog om de rode afdaling te doen, zodat we voor het hotel uit komen en niet omhoog hoeven te lopen.
Onze kinderen zijn overdag de hele dag op de piste en willen na de les ook nog met ons skiën. Hierna gaan we nog even zwemmen en is het al weer tijd om op te frissen en te dineren om vervolgens te gaan slapen. Meer animatie, of een dorpskern hoeft voor ons niet.

Plaats een reactie