Reviews Fiescheralp

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.2 op basis van 11 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol en geweldige locatie in het skigebied.
Zwakke punten: Duur.

Wat vind jij van Fiescheralp?

Reviews van gebruikers

Gast265
18 februari 2016 · 10:06

zeer gemoedelijk skigebied vooral voor families. knusse restaurantjes, vaak prachtig weer, redelijk sneeuwzeker. authentieke chalets. voor ervaren skiers niet super uitdagend, maar wel lekkere pistes. voor beginners is het top. après ski is gezellig, de mensen van de tipi doen erg hun best. nooit super druk. de uitzichten zijn echt adembenemend.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast454
9 maart 2015 · 04:30

Overzichtelijk / Niet te druk / Perfect geprepareerde pistes / zuidflank (zon) / altijd veel sneeuw / voor elk niveau ! Alles wat een goed skigebied moet hebben. Met als bonus een prachtig uitzicht over de Aletsch gletscher. Prachtig skigebied, perfect voor midweek of short-ski. Met 104 km pistes zijn de meer ervaren skiërs/snowboarders op enkele dagen wel rond. Een aanrader voor een korte ski-trip!

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast23119 januari 2015 · 02:49

We komen al jaren achter elkaar in fiesch en verveeld ons nooit!
Prachtige brede pistes, en ook voor de kids is er veel te beleven, en door de perfecte ligging ook nog veel zonuren, dus wat wil je nog meer. Zwitsers een stug volkje?..
Hier voel je dat je welkom bent. Hou je niet van de lange latten? Een grote keuze uit goede geprepareerde winterwandelpaden met onvergetelijke panorama’s zijn dan een prima alternatief. Wij logeerden in www.residencefiesch.nl een aanrader wanneer je alles op loopafstand wil , en comfort op prijs stelt.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast815
17 maart 2014 · 21:20

Fijn gebied voor een familievakantie met de kids!
Mooi geprepareerde pistes en vriendelijke mensen.
Veel keuze uit vakantiehuisjes in alle prijsklassen.
Tip: www.chaletdohle.ch

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast215
24 december 2013 · 12:18

Wij komen al jaren in het Aletsch gebied, onze kinderen hebben er leren skiën, zeer gemoedelijk en vriendelijk, goed geprepareerde pistes voor elk wat wils, een aanrader!.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast815
18 november 2013 · 11:29

Wij gaan alijd met familie en vrienden naar Fiesch!
Heerlijk vertoeven en relaxed, ook voor de kinderen een ideaal skigebied met veel mogelijkheden. Lessen alleen voor de middag dus 's middags lekker samen lunchen en weer skien.
Tip is chalet Dohle een gezellig huisje in Fiesch dorp op loopafstand van de gondel, dus lekker de auto laten staan in de vakantie.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast932
23 januari 2013 · 23:00

Fijn familie skigebied, met mooie pistes en een voortdurend geweldig uitzicht over de Walliser Alpen. Gezellige lunchfaciliteiten op de pistes, bij mooi weer met terras vol in de zon!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Tania29 januari 2012 · 01:10

Wij hadden een leuke skivakantie. We verbleven goedkoop in het dal in het Sport- und Feriencenter en gingen zo elke dag met de gondellift naar boven. De blauwe piste met de sleepliften is perfect voor beginners.

klaziena
12 januari 2012 · 18:32

Ik ben al mijn hele leven overal geweest met wintersport (in Europa) en dit jaar dan in FIesch met de hele familie, inclusief opa en oma van 79 en 81.
Ten eerste heb ik nog nooit meegemaakt dat ik zoveel moest klunen en ten tweede is het te gek voor woorden dat opa en oma voor een gondelrit naar de eggishorn, om even van de uitkijk te genieten het bedrag van 60 euro!!!
moesten betalen. Ik had al gelezen dat Zwitserland zich uit de markt prijst met hun dure prijzen, en dat klopt, wij gaan in ieder geval niet meer naar Zwitserland.

Hermsen
23 oktober 2011 · 11:40

Wij waren in Fiesch met gezin en hebben het ervaren als zeer gezellig dorp met genoeg mogelijkheden betreffende eten, drinken, boodschappen, skien, snowboarden en wandelen! Het skigebied is zeer vriendelijk en niet te moeilijk, ideaal met kinderen in alle leeftijden. Ons huisje was chalet Dohle in Fiesch, heel gezellig!

Familie De Vries
28 december 2010 · 18:43

Fiesch en het Aletschgebied zijn top. Rust, natuur, mooie pisten en niet te moeilijk.
Apres ski is gezellig maar geen carnaval…
Wij verbleven in Chalet Dohle in Fiesch, een gezellig huis voor zes personen. Wij hebben genoten en gaan zeker vaker terug.

Jolijn
30 september 2008 · 15:33

Wij zijn afgelopen winter voor de 0,58e keer naar fiesch geweest je kon erg goed want er waren stijle kuilen. Ook voor de domme skier was er genoeg vertier. Maar natuurlijk ook voor de aardige.

M.v.Nieuwkasteele
17 mei 2008 · 14:12

Fiesch is een dorp met goede faciliteiten en erg vriendelijke mensen. Geschikt voor mensen die van rust houden. Prima plek om tochten te maken. Iets verderop kan prima gelanglaufd worden