BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Filzmoos

Accommodaties Filzmoos

Filzmoos maakt deel uit van de Salzburger Sportwelt, maar het skigebied van Filzmoos is niet met het gebied verbonden. Dit bescheiden en rustige skigebied trekt ieder jaar weer vele Nederlandse wintersporters. De pistes zijn heerlijk rustig, Filzmoos is vanwege de ligging behoorlijk sneeuwzeker en het dorp en het landschap scoren altijd hoge punten. In Filzmoos is dan ook voldoende accommodatie te vinden. Je vindt er veel hotels, appartementen, pensions en chalets in die gezellige authentieke Oostenrijkse stijl.

Prijsniveau

Ondanks dat Filzmoos niet direct is aangesloten op het grote deel van het skigebied van de Salzburger Sportwelt is het dorp niet goedkoper dan andere dorpen in de Salzburger Sportwelt. Filzmoos is een schitterend gelegen dorp (zo eentje die je op een ansichtkaart zou plaatsen) en je vindt hier behoorlijk wat hotels en appartementen in alle prijsklasses.

Tips

Filzmoos is een klein en overzichtelijk dorp en doet misschien nog wel het meeste aan als soort 'resort-dorp', maar dan in de meest positieve zin van het woord. De accommodaties zijn hier over het algemeen van goede kwaliteit. Je hoeft niet een accommodatie in Filzmoos te zoeken wanneer je ook een dorp met nachtleven verwacht.

Accommodatie thema's