BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Filzmoos

Hotels Filzmoos

Voor een relatief klein dorp heeft Filzmoos een extreem groot aanbod aan hotels. Veel van deze hotels bevinden zich in het hogere prijssegment. Filzmoos laat zich misschien nog wel het beste omschrijven als een soort 'resort-dorp', maar dan in de positieve zin van het woord. Het is er rustig, de hotels zien er goed uit en de omgeving is schitterend.

Prijsniveau

Ondanks het feit dat Filzmoos een klein skigebied heeft dat niet direct is aangesloten op het skigebied van de Salzburger Sportwelt liggen de prijzen van de hotels in Filzmoos niet lager dan gemiddeld. Sterker nog, het dorp is erg populair bij wintersporters die op zoek zijn naar een bestemming waar ze een rustige vakantie met de familie kunnen beleven. De meeste hotels in Filzmoos hebben drie of vier sterren.

Tips

Filzmoos is best wel een lang gerekt dorp, dus controleer altijd de locatie van je hotel even. Nou zijn er op zich wel aardig wat liften die je de berg op brengen, maar goed, op zich is een locatie vlakbij de lift prettig. Voor gevorderde skiërs en snowboarders biedt Filzmoos misschien te weinig uitdaging, maar je bent snel in Flachau of Zauchensee waar je de rest van de Salzburger Sportwelt kan verkennen.

Accommodatie thema's