Fiakerwirt in Filzmoos

Krijgt een 7.3 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.fiakerwirt.co.at/

Wat vind jij van Fiakerwirt?

Evaringen van gebruikers

Gast635
23 oktober 2014 · 19:35

Hele leuke en romantische plek voor een borrel of een simpele maaltijd. Zit wel altijd vol in de winter, dus reserveren gewenst. Publiek is ouder, dus geen apres-ski voor de jeugd. Jammer van de foute Duitse schlagermuziek, een beetje echte Oostenrijkse volksmuziek zou beter passen. Maak ook eens een arreslederit bij de Fiakerwirt , het is een van de weinige plekken in de Alpen waar je echt het bos in gaat.

Met partner
Gast485
13 augustus 2014 · 13:31

De keuken, de sfeer, de lokatie, de uitstraling, de ligging, de dieren en natuurlijk eigenaar Georg. De schnitzels en cordon bleu’s zijn in Fiakerwirt echt overheerlijk evenals de andere gerechten op de kaart.

Maar het is niet alleen het eten wat een bezoek aan Fiakerwirt zo leuk en gezellig maakt. Het begint al als je aan komt lopen en de mooie eeuwenoude boerderij ziet liggen midden in het centrum van Filzmoos. Het lijkt of je een openlucht museum binnen wandeld, er valt zoveel te zien, en dan hoor je uit de stallen het jodelen van Georg.

Deze bijzondere man is de eigenaar van deze mooie plek en een ieder die ooit in Filzmoos is geweest is hem hier of ergens anders in het dorp wel tegen het lijf gelopen.

Kinderen vermaken zich in de zomer met de dieren die er rond lopen terwijl pa en ma in de Biergarten genieten van een drankje. Het knusse restaurant binnen ademt een en al paard uit, de grote passie van Georg, en ook hier valt er zoveel te zien terwijl je wacht totdat je schnitzel geserveerd wordt

Eten en drinken is een hele belevenis in Fiakerwirt en iets dat je lang bij blijft.
Wij kunnen niet wachten om in februari weer een vorkje te gaan prikken in deze eeuwen oude boerderij.

Met familie

Reisplanner Filzmoos

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Filzmoos
3
Skilessen
We hebben 25 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.