Accommodaties Fiss

Fiss is een oud boerendorp dat zich in enkele tientallen jaren ontwikkeld heeft tot een van de belangrijkste skidorpen van Oostenrijk. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in Fiss meer dan genoeg accommodatie kan vinden. Ondanks dat het dorp veranderd is van boerengehucht in populaire toeristische bestemmingen is dit wel op een manier gegaan waardoor het dorp nog altijd bijzonder veel charme heeft. Het publiek in Fiss is diverser dan in Serfaus, hoewel families met kinderen ook Fiss makkelijk weten te vinden.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Fiss is toch wel iets hoger dan gemiddeld te noemen. Over het algemeen is de accommodatie in Fiss net even goedkoper dan in buurdorp Serfaus. Fiss is wel een bijzonder populaire wintersportbestemming en dus doe je er verstandig aan om je accommodatie in Fiss wel op tijd te boeken.

Tips

Tips genoeg in Fiss! Je vindt hier zoveel accommodatie dat je wel tientallen jaren lang iedere vakantie in een ander onderkomen kan slapen. Maar goed, ieder dorp kent natuurlijk een aantal echte aanraders. Fiss telt zeer veel viersterren hotels. Twee van de toppers zijn de hotels Montana en Natürlich. Slaap je liever in een appartement in Fiss dan is Almhof een uitstekende keuze.

Zoek met uitgebreide filters
appartementHaflingerhof
Fantastisch
70x bekeken
8.8
  • Fiss
  • 190m van het centrum Fiss
Details
1 slaapkamer (15m²)
€ 1778
(€ 889 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)