BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Fiss

Appartmenten Fiss

Fiss is een groot en populair dorp en dat is te zien aan het aantal appartementen dat je in dit gezellige dorp kan vinden. In Fiss heb je echt superveel keuze aan appartementen. Fiss trekt veel families (met kinderen) en dus is het wel verstandig om je appartement in Fiss op tijd te reserveren, zeker wanneer je in de schoolvakanties naar Fiss wilt gaan. Fiss ligt in het hart van skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Fiss is hoger dan gemiddeld te noemen. Het nabijgelegen Serfaus kent een nog hoger prijsniveau, terwijl je in het lager gelegen Ladis juist minder betaald voor je appartement. Fiss kent nogal wat hoogteverschillen, dus wanneer je geen zin hebt om veel te lopen om bij de lift te komen, dan is het zeker aan te raden om even de locatie van je appartement in Fiss te bekijken.

Tips

Er zijn bijzonder veel appartementen in Fiss waar je een absolute topvakantie zult beleven. In de appartementen van Neururer zit je vlakbij de liften. Ook de appartementen van Daniela en Carina zijn een goede keuze.

Accommodatie thema's