Appartementen in Fiss

Fiss is een groot en populair dorp en dat is te zien aan het aantal appartementen dat je in dit gezellige dorp kunt vinden. In Fiss heb je superveel keuze aan appartementen. Fiss trekt veel families (met kinderen) en dus is het wel verstandig om je appartement in Fiss op tijd te reserveren. Zeker wanneer je in de schoolvakanties naar Fiss wilt gaan. Fiss ligt in het hart van skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis.

Prijs van appartementen in Fiss

Het prijsniveau voor appartementen in Fiss is hoger dan gemiddeld. Het nabijgelegen Serfaus kent een nog hoger prijsniveau, terwijl je in het lager gelegen Ladis juist minder betaald voor je appartement. Fiss kent nogal wat hoogteverschillen, dus wanneer je geen zin hebt om veel te lopen om bij de lift te komen, is het zeker aan te raden om de locatie van je appartement in Fiss van tevoren goed te bekijken.

Veel appartementen in Fiss

Er zijn veel appartementen in Fiss waar je een absolute topvakantie zult beleven. Je hebt een enorme keuze waardoor iedereen, wat je wensen ook zijn, zeker een appartement in Fiss kan vinden. Alleen als je echt voor het allergoedkoopste wilt gaan, kun je misschien beter in een ander dorp kijken.

Zoek met uitgebreide filters
appartementHaflingerhof
Fantastisch
70x bekeken
8.8
  • Fiss
  • 190m van het centrum Fiss
Details
1 slaapkamer (15m²)
€ 1778
(€ 889 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)