Chalets Fiss

In Fiss zijn er nog best wel wat chalets te vinden. Het oude boerendorp dat in enkele tientallen jaren is uitgegroeid tot een van de grootste toeristische bestemmingen in Oostenrijk kent nog behoorlijk wat vrijstaande chalets. Fiss is een dorp waar families met kinderen zich bijzonder thuis zullen voelen. Je moet er dus op tijd bij zijn wanneer je een chalet in Fiss wilt reserveren. Zeker in de schoolvakanties zijn de chalets in Fiss altijd snel verhuurd.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in Fiss ligt hoger dan gemiddeld. Nou betaal je in Fiss voor je accommodatie over het algemeen nog net wat minder dan in buurdorp Serfaus, maar daar hebben ze een beduidend kleiner aanbod van chalets. In het lager gelegen Ladis ben je weer wat minder kwijt voor een chalet en dat is al helemaal het geval in de dorpen die helemaal in het dal liggen, zoals Ried en Prutz.

Tips

Voor een echte topchalet in Fiss moet je bij chalet Terra Rossa zijn. Hier zal je ongetwijfeld een topvakantie beleven in dit gezellige en kindvriendelijke dorp!

Zoek met uitgebreide filters