Frommesalp in Fiss

Krijgt een 10 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.frommesalp.eu/

Wat vind jij van Frommesalp?

Evaringen van gebruikers

Gast011
25 november 2014 · 12:04

De beste hut van het skigebied. Fantastisch eten en gezellige bar waar je vlot mensen leert kennen. Mooie afsluiter van je skidag vooraleer je naar de Hexealm in het dorp gaat om de apres-ski in te zetten.

Met vrienden
Mariëlle
2 november 2014 · 08:23

We hebben. Hier een aantal keer heerlijk geluncht. Het eten was goed mooie volle opgemaakte borden,. Volop keuze in gerechten. Het terras ligt zonnig. Snelle bediening gezien de drukte in het restaurant. Het restaurant ligt aan een mooie piste.

Met familie
Gast485
14 augustus 2014 · 11:10

Ruime keuze aan wildgerechten, vriendelijke bediening & uitbaters, lekkere bereidingen met peulvruchten die bij ons weinig aanbod komen en de prijzen zijn zeer democratisch. Naast het restaurant lopen er hertjes in de weide. De apéro kan genuttigd worden op het terras met mooi zicht op de vallei. Is ook bereikbaar, voor de niet-skiers, via een wandelweg of met de auto via een wegel (enkel in de zomer). Gelegen langs een leuke piste met een paar aangename uitdagingen zoals de lengte 10 km, de shortcutroute (stukje zwart) en de buitenbar is een leuke, gezellige plek als afsluiter van een mooie skidag. Daarna is het je nog effe (2 à 3 km) laten glijden tot in het dorp.

Reisplanner Fiss

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Fiss
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.