BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Fiss

Restaurants Fiss

Qua restaurants doet Fiss niet onder voor Serfaus. Zowel in kwaliteit, kwantiteit als het prijsniveau is het ’tweede dorp’ van dit skigebied prima te vergelijken met Serfaus. Dat betekent dus een goede mix van moderne en authentieke restaurants op de berg en voornamelijk veel restaurants die onderdeel zijn van hotels in het dorp. En met prijzen die voor Oostenrijkse begrippen wel wat hoog, maar niet té hoog, zijn (maar dat geldt voor Serfaus net zo goed als voor Fiss).

Restaurants op de berg

Het aanbod van pisterestaurants in Fiss is eigenlijk precies goed. Niet op iedere piste een berghut, maar je hoeft in Fiss ook geen honger te lijden tussen de middag. Het is meer de keuze in wat voor soort restaurant je gaat eten. Kies je voor zo’n charmante traditionele stube? Of juist voor wat nieuws met veel glas en hout? Je zal het in Fiss allebei vinden!

Restaurants in het dorp

Restaurants in het dorp in Fiss zijn redelijk dun gezaaid. Althans, ze zijn er natuurlijk wel, maar het merendeel van de restaurants maakt deel uit van een hotel. Tuurlijk kan je ook een hapje eten in de Hexenalm en is er ook een prima pizzeria te vinden, maar gezien het aantal overnachtingsmogelijkheden valt het aantal restaurants toch een beetje tegen.

9 restaurants in Fiss

10 pisterestaurants in Fiss

Fiss reisplanner