BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Flachau

Reviews Flachau

61% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 8.3 op basis van 3728 reviews.

  • Sterke punten: Kindvriendelijk, uitbundige après-ski en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Flachau?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast029
    Gast029 27 september 2018 · 15:05

    Begin januari 2016 geweest, geen vakantie tijd. Maar toch wel erg druk gebied al heel snel hopen sneeuw op de pistes door de drukte. Niet echt vervelend, want uitwijk mogelijkheden genoeg. Après ski en uitgaan is top in bijvoorbeeld de Hoftstadl. Musistadl en Downtown ook leuk. Aanrader om met de skibus i.i.g. bij Flachauwinkl/Zauchensee te kijken, wat rustiger en super pistes.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast235
    Gast235 20 augustus 2018 · 17:51

    Heerlijke plek met gevarieerde pistes. Niet super moeilijk gebied, wel heel leuk en gezellig. Dorp blinkt uit met apres ski.

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • JeffBeenhouwer
    JeffBeenhouwer 3 maart 2018 · 16:43

    Prima midweek (maandag - donderdag) gehad in Flachau. Op de pistes soms behoorlijk druk, met name bij Flachau, maar bij de liften weinig tot geen wachttijden. Pistes zijn goed geprepareerd en divers in moeilijkheidsgraad. Richting Wagrain en Alpendorf is het vele malen rustiger. Eten op de piste is smakelijk en divers. Na afloop is er voldoende gelegenheid voor een gezellige apres ski, hoewel de Dampfkessel niet het apres-skipaleis was wat we dachten.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • HendrikSki
    HendrikSki 5 februari 2017 · 15:23

    In februari 2017 een goede week gehad vanuit Flachau. In Flachau continu veel volk op de pistes, maar richting Wagrain-Alpendorf en in Flachauwinkl stukken minder. Veel moderne liften.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • jos1
    jos1 29 november 2016 · 23:28

    Flachau is een gebied met weinig uitdaging. Er zijn in het hoogseizoen onzettend veel beginners en klasjes, zoveel had ik nooit meegemaakt, die de piste bevolken. De welcupstrekke is wel grappig maar door de hoeveelheid beginners alleen in de ochtend aan te raden. Ook maar wat positiefs de ligging maakt dat de piste nooit ver lopen is. En er zijn bedden genoeg de eigenaresse van het appartement vertelde ons dat er ong 500 mensen wonen maar 13000 bedden zijn dat zegt voor mij al genoeg.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast239
    Gast239 13 oktober 2016 · 12:49

    Geweldige afdalingen, skiën lekker weg. Het gebied is niet super groot waardoor je niet steeds op de kaart hoeft te zoeken waar je bent en waar je heen moet. Je leert het snel kennen waardoor je lekker veel kilometers kan maken. Voor beginners zijn de rode pistes ook goed te doen, voor ervaren skiërs is het een makkelijke uitdaging. Zeker niet saai. Ga ZEKERWETEN een keer de Yeti-burger eten bij de yeti bar naast talstation Starjet 2. geweldige burger! Skischule Snowlife heeft bijna alleen maar nederlandse leraren en geven altijd super leuk les, luisteren naar wat de kinderen willen en spelen hierop in. Apres ski is ook super bij zowel dampfkessel (tot 21:00) als hofstadl. Ook Fire&Ice is leuk als je echt in de nacht nog door wil. Ik moet volgens de website ook negatieve punten benoemen maar die heb ik niet.. Misschien is de Hermann Maier aan het einde van een warmere dag wat lastig, maar je kan met de starjet 1 naar beneden mocht je die afdaling niet willen doen. Al met al: Flachau is super.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast635
    Gast635 26 februari 2016 · 14:35

    ik ga al zo'n 15 jaar naar flachau, zowel met kleine groepjes als met heel de familie (inclusief kleine kinderen) ons bevalt het nog steeds erg goed. er zijn onwijs veel leuke en uitdagende pistes die je niet zomaar tegenkomt, maar waarvoor je net iets beter moet zoeken. tuurlijk is het afwachten hoe het weer is, omdat het niet een erg hoog gebied is, maar wij skieen meestal tot een uur of 2 en dat is altijd goed te doen. er zijn vanaf elke lift blauw pistes naar beneden te volgen, waar hier en daar wel een stukje rood in kan zitten. een tip: achter restaurant edelweiss zit een 'verborgen piste'(blauwe piste). deze piste is alleen open bij genoeg sneeuw, hij loopt namelijk door een dorp (ik heb geen idee welk dorp) er is bijna nooit iemand op die route te vinden en heeft geweldige uitzichten, echt prachtig.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast933
    Gast933 25 januari 2016 · 00:00

    Flachau is een betrekkelijk groot uitgestrekt dorp, ons hotel (starjet) ligt daarbij mooi centraal bij de Hermann Maier piste. Dit heeft als voordeel dat je dicht bij de bekendste apres-ski (voor Nederlanders) van Flachau zit, de Hofstadl en dicht bij restaurants, maar ook dat je drie liften nodig hebt om helemaal bovenaan bij de berg te komen. In die zin zit je qua skigebied bij het plaatsje Wagrain centraler. Dit laatste is echter betrekkelijk omdat je via de busverbinding juist ook snel in Flachauwinkl kan zijn vanuit Flachau! Al met al is Flachau een prima bestemming met mooie brede pistes op de eigen berg, tour mogelijkheden naar Alpendorf (via de G-link lift goed te doen) en goed gelegen voor een bus of autotrip naar Flachauwinkl. Verder is de sfeer in het dorp goed, zijn er genoeg restaurants en voldoende uitgaansmogelijkheden. Naast de Hofstadl ook vooral de Musistadl, met live bands. Wij, als vriendengroep, zijn daarbij in de week van 18 januari geweest waarbij het niet druk was op de pistes, amper wachtrijen bij de liften, maar bovenstaande uitgaansgelegenheden wel vol. Andere cafés waren s'avonds nog niet vol, dit zal in de vakanties anders zijn. Een aanrader? Ja, waar anders ski je in een week 270 km op mooie brede afwisselende pistes, kan je leuk uitgaan en zijn de mensen aardig en dienstbaar aan de toeristen. In veel andere mooie skigebieden zoals bijvoorbeeld Fiss, Ellmau en Gerlos heb ik deze combinatie nog niet vaak meegemaakt.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast006
    Gast006 6 maart 2015 · 17:18

    In de Hofstadl was het personeel ronduit onbeschoft te noemen. Duurde ontzettend lang voordat het eten/drinken geserveerd werd en terwijl je nog zal te eten/drinken werd er al wel om 'bezahlen' verzocht. Afschuwelijk. Trouwens nog nooit een après ski meegemaakt waar je tafels kunt reserveren. Belachelijk. En de prijzen schrikbarend. Ik ga er nooit meer naartoe.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Marco15
    Marco15 4 januari 2015 · 14:44

    Brede pistes, matig geprepareerd, modernste liften met grote capaciteit: alle liften hebben windkappen en de meesten zelfs stoelverwarming. Veel en veel te druk gebied (kerst 2014) voor de capaciteit van de pistes, vooral als je - zoals wij - geen topskiers bent. De pistes hebben dan ook veel te lijden onder de drukte. Itt de vaak kleinere gebieden ook geen familiekorting voor jongere kinderen, wat het niet het goedkoopste gebied maakt. Skischule Fischis is prima, want bijna alleen maar nederlandse leraren en goed georganiseerd. Dit gaf onze kinderen (7 en 10) een fijn gevoel, na de duits/italiaans sprekende leraren van de jaren daarvoor. Het gebied is dus (waarschijnlijk) een aanrader als je buiten de topweken gaat.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast889
    Gast889 26 augustus 2014 · 09:57

    Wij gaan dit jaar terug! Het was de max! Niet duur eten op de berg, Het dorp heeft alles wat je nodig hebt, TOP school! Lange pistes, heel vriendelijk overal! Nog 172 dagen en we zijn er weer....

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast635
    Gast635 2 maart 2014 · 12:58

    Flachau is een levendig dorp, er is veel te doen. Wij zaten echter een aantal kilometer buiten Flachau en kwamen alleen in het dorp voor de geweldige apresski in de Hofstadl, wel erg Nederlands, daar moet je dus van houden. Flachau heeft 3 opstappunten naar boven, verbonden met skibussen. Ook kun je met de skibus of met eigen vervoer naar Flachauwinkl (20 min) waar je naar Kleinarl of Zauchensee kunt skien, dit is ook een mooi gebied en minder druk dan Flachau zelf. Aan de andere kant vind je Wagrain en Alpendorf, waar je, door de nieuwe verbindingslift, makkelijk naartoe kunt skiën in een dag. Ook daar is het al rustiger dan in Flachau zelf. Wij zijn in vakantieperiode gegaan en stonden steeds vroeg op de piste, zodat er nog weinig drukte was. De rest van de dag ervoeren wij dit gebied niet veel drukker dan andere gebieden in vakantieperiodes. De pistes zijn lekker breed en bijna allemaal blauw en rood. Zwart is er weinig en dus is het gebied niet erg uitdagend voor de vergevorderden. Een tochtje maken is wel heel goed mogelijk, zeker naar Alpendorf. Er zijn niet heel veel skiroutes, maar er is offpiste zeker veel mogelijk, ook op een veilige manier, tussen de pistes door. Flachau ligt niet heel hoog, daardoor zijn de dalafdalingen bij een zonnige dag snel pap, gelukkig zijn er mogelijkheden om met de gondel of stoeltjeslift naar beneden te gaan, als je het echt niet zitten, de dalafdalingen zijn namelijk wel rood. Boven bleef de sneeuw echter goed. Dichtbij in Altenmarkt is een thermaal zwembad, erg lekker en met een uitdagende glijbaan met looping. Supermarkten, benzinestations zijn goed te vinden, alleen banken zitten goed verstopt of zijn buiten werking. Al met al vonden wij Flachau een super leuk gebied, niet te moeilijk, maar met mogelijkheden zat! Niet veel drukker dan andere gebieden in vakantieperiodes, genoeg leuke restaurants en geweldige apres-ski. Wij proberen graag elk jaar een ander gebied uit, maar zouden anders zeker terug naar Flachau gaan!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast039
    Gast039 27 februari 2014 · 17:31

    Net een kleine week geweest met vrouw en 3 kinderen en zoals meerdere mensen aangeven is het veel te druk. Als je niet om 08.30 uur de Achterjet kabelbaan neemt, dan kan je ± 30 minuten in de rij staan, met heel veel brutale mensen die voor kruipen. De reden dat iedereen zo vroeg naar boven wilt is de ligging. Want te laag en te warm (11º). Na 14:00 uur kan je alleen maar door slush skiën. Verder geen 1 aansluitende blauwe pistes naar een andere lift. Dus voor (blauwe) beginners een crime. De Mozart afdaling is in de vroege middag al helemaal geslusht. En zie dan nog maar eens terug naar boven te komen met de gondel. Niemand staat er om de rijen mensen te begeleiden, dus wie het eerst duwt wie het eerst erin zit. Met kleine kinderen is dat niet te doen. Verder is mijn ervaring met de privé ski-leraar in dit gebied ook al niet goed (Intersport Sport am Jet). Deze meneer ging er met een vaart vandoor, mijn 3 kinderen ver achter zich latend. En dan verbaasd kijken als er bij 1 zijn ski's uit zijn gegaan. Kortom, geen aanrader. Echt het mag dicht aan de snelweg liggen, maar dan rij ik liever een uurtje verder.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Lien
    Lien 24 februari 2014 · 20:29

    ik kom er al 3 jaar en het is altijd prima in orde! er zijn erg veel verbonden gebieden en met de nieuwe grote lift is er ook verbinding tussen de twee stukken van wagrain! het ligt ook naast de autostrade, al hoor je er bijna niets van! het is een gezellig dorp! en de skipistes zijn erg goed, vooral vanboven aan de "vlakte". Het kan er soms druk zijn maar de prima, nieuwe en moderne liften maken het aangenaam! prima skigebied voor beginner en gevorderde!

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast386
    Gast386 7 februari 2014 · 11:36

    Flachau is een prima skigebied. Je kunt op 3 plekken in het dorp een lift naar boven nemen of een dalafdaling maken. De verbinding met de andere skidorpen is ook prima. Wagrain is makkelijk bereikbaar door naar de top van de Griessenkareck te gaan en dan de afdaling te nemen van de Flying Mozart of de Rode 8. Sinds dit jaar is er ook nog een directe verbinding vanaf de Griessenkareck (de berg van Flachau en Wagrain) naar de Grafenberg (die hoort ook bij Wagrain). De G-Link gaat vanaf het middelstation van de Flying Mozart naar het middelstation van de Grafenberg gondelbaan. Vanaf de Grafenberg is er aansluiting op de pistes van Alpendorf en Sankt Johann im Pongau. Hier is het meestal veel rustiger op de pistes dan in Flachau en Wagrain. Dit is dus een aanrader om een dagje te doen. Ook kun je met de skibus naar Flachauwinkl en Kleinarl, hier is het ook een stuk rustiger dan in Flachau en Wagrain. Flachau heeft uitstekend onderhoude pistes, en goede, moderne liften met kontverwarming. Ook zijn er veel goede restaurants en apres ski mogelijkheden. Flachau ligt dicht bij de snelweg en is dus makkelijk te bereiken.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast329
    Gast329 30 december 2013 · 17:56

    Veel en veel te druk. Als je het over skifabriek hebt dan is Flachau toch wel het summum. Het is voor een skigebied heel simpel, aantal bedden x liftcapaciteit bepaald wachttijden. Ik kan me voorstellen dat het buiten het hoogseizoen nog te doen is maar Flachau heeft zichzelf toegestaan teveel bedden te ontwikkelen. We zijn al in veel plaatsen geweest in Oostenrijk maar nog nooit ergens zoveel moeten wachten. Dit niet slechts in de ochtend maar gedurende de gehele dag. De ochtend overtreft alles met wachttijden tot 30min maar ook op andere tijdstippen sta je zo 10-15min te wachten om vervolgens als in Scheveningen op een hete dag "handdoek aan handdoek" naar beneden te skiën. De nieuwe G-link lift is niet meer dan een busverbinding door de lucht waar je na 3en weg moet blijven als je ook dan niet 20min wil wachten om vervolgens weer met z'n allen de "flying mozart" over te belasten en wederom 15-20 min te wachten. Er zijn andere grotere skigebieden in Oostenrijk waar je daadwerkelijk je skipas gebruikt. Voor ons dus nooit meer...

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast329
    Gast329 26 december 2013 · 22:49

    Flachau ligt pal aan de snelweg en is dus goed bereikbaar. Ideaal voor kinderen door groot aantal goede skischolen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Fischis van Christoph Fischbacher. Goede leraren, kleine groepen en Nederlandse les gegarandeerd. En bijna dagelijks een leuk aanvullend programma. Groot gebied, maar helaas niet volledig skiënd door doorkruisen. Dus moet je de bus of auto pakken om alles te zien. En daar word ik nooit zo blij van op wintersport.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Justinos
    Justinos 16 augustus 2013 · 21:30

    In Flachau heb ik kennis gemaakt met de wintersport, ben er nu 2x geweest. Ondanks dat ik het niet goed kan vergelijken met andere winstersport gebieden ben ik zéér tevreden over de grootte van het skigebied. Naast Flachau en Wachrain kan je met dezelfde pas nog ontzettend veel kanten op (Zauchenzee bijvoorbeeld). Flachau is klein maar toch zijn er leuke restaurantjes om 's avonds wat te eten. Een gezellig dorpje om doorheen te wandelen in de avonduren. De apres ski is ook fantastisch. Niks te klagen over Flachau.

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast939
    Gast939 6 maart 2013 · 17:54

    Leuk gebied met afwisselende pistes, van eenvoudig tot redelijk zwaar. Is niet een gebied dat het uiterste van een ervaren skier/boarder vergt, maar voor een week vertoeven is het best leuk. Met mijn zoon van 18 jaar veel off-piste geweest, daar is voldoende gelegenheid voor, maar ook hier geldt niet voor het zware werk, voldoende voor de fun. Mensen zijn over het algemeen heel vriendelijk en dat draagt bij aan de vakantie sfeer. Uitzichten vindt adembenemend. Dit zijn de redenen dat ik graag naar Oostenrijk ga, ik zit lievertussen de bomen als op kale vlaktes. Naddeltje is wel dat nog lang niet alle gebieden met elkaar verbonden zijn, dus bus, eigen auto of speciale treintjes zijn nodig om te verkassen. Flachauwinkle viel qua grootte en uitdaging wel tegen, maar ff kijken bij de specialisten in het "absolute" funpark [5 mega schansen op rij] gaf toch ook weer vertier

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast133
    Gast133 24 september 2012 · 20:31

    Een no nonsense dorpje, heerlijk skien ja kan er drie dalen tour maken of met de bus naar Flachau Winckl wippen om dan Zauchensee of Kleinarl te skien. Aldus volop variatie. Culinair hoef je niet te vervelen en de apres Ski is absoluut top.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast391
    Gast391 6 augustus 2012 · 20:40

    Ben 3 x in Flachau geweest. Het is een prima gebied en prima geschikt voor de beginner en gevorderde skier. Er zijn veel leuke restaurants, barretjes en leuke tentjes op de piste. De apres ski is erg leuk met name bij de Dampfkessel of de Hofstadl. Flachau heeft echter 1 groot nadeel waardoor ik er niet meer terug zal komen, het ligt laag, veel te laag. Daardoor zijn de pistes niet echt lang en zit toeren er niet echt in. Daarnaast is het er al vroeg in het seizoen vaak veel te warm (half februari +5/6 graden) waardoor je vanaf een uurtje of 11 in slush aan het skien bent. Het gebied heeft eigenlijk alles wat een goed dorp moet hebben behalve de ligging.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Charlotte
    Charlotte 12 april 2012 · 14:41

    Ik ben al 3 keer naar Flachau geweest en vind het altijd weer een topbestemming! Wij zijn een groep met skiers en snowboarders, en beiden voelen zich helemaal thuis in dit skigebied. Er is een hoop te bereiken vanuit Flachau zelf, en mocht je verder willen dan is de rest van Ski amadee ook makkelijk te bereiken. Het dorp zelf is ontzettend gezellig, met een leuke dorpskern en oergezellige Oostenrijke apresski!

  • Gea van Emous
    Gea van Emous 4 december 2011 · 15:29

    schitterend We zaten in Haus Amadeo even een paatje tussen de weilanden door en dan ben je bij de piste ook leuk de Herman Maier afdaling echt een aanrader zo van de autobaan en je bent er supermarkt dicht bij

  • Danny
    Danny 5 januari 2011 · 11:32

    Hallo, Ik ben op menig plek geweest maar Flachau ga ik niet meer heen. Je mag namelijk wel een pas voor het hele gebied betalen, maar ze zijn niet eens op elkaar aangesloten. Je moet met de BUS van gebeid naar gebeid!!. Ik kom om te skien en niet om in een bus te zitten.Tochten maken zit er dus hier niet in. Beginners kunnen hier ook niet uit de voeten aangezien 90% rood is...

  • Werner
    Werner 16 december 2010 · 11:59

    Ik ben er nu 6x geweest en ga binnenkort weer. Flachau is niet een dorp om te nachtbraken. De apres ski is daarentegen er goed bij de Dampfkessel. Als de deur openstaat en glij je er zo naar binnen. Het is ideaal voor grote gezinnen en zeker als er personen mee gaan die niet op de latten willen/kunnen staan. Afdalingen zijn tot aan dal en er is genoeg mogelijkheid om te wandelen of uitstapjes te maken richting bijv. Salzburg. Het dorp ligt aan de A10 dus hebt eigenlijk nooit sneeuwkettingen nodig. Voor de kids is er Nederlandstalige les. Je kunt er perfect boarden en skieen. Vanuit Flachau kun je met de skibus ook nog naar andere plaatsen. Zauchensee is een aanrader.

  • Klaas
    Klaas 17 maart 2010 · 20:08

    Als gevorderde allround wintersporter (sportief/gezelligheid) snowboarder geef ik het gebied een 8. Genoeg afwisseling ook qua restaurantjes en nachtleven. Genoeg kilometers om je een week te vermaken! Geen echte Nederlandse apresski, maar wel goede Oostenrijkse barretjes in Flachau (Dampfkessel, Hofstadl) om studentikoos bier te drinken. Helaas soms iets te weinig zwarte pistes, meer extreme pistes zou goed zijn voor dit gebied! Voor mij was Flachau vergelijkbaar met Mayrhofen. Tip: ga eens rodelen met een groep vrienden! Niet duur en heel leuk!!!

  • Judith (Zaandam)
    Judith (Zaandam) 27 februari 2010 · 20:06

    Wij zijn net gister terug gekomen van een skie vakantie in filzmoos. Hier koop je een skiepas voor de hele omgeving (skie Amade) wij zijn dus ook een dagjee in Flachau wezen skieen! wat mij opviel aan Flachau was dat het er alleen al zo gezellig uitziet! veel groen en lekkere breede pistes! echt geen last van drukte omdat het er zo breed is. andere gebieden in de omgeving waren ook leuk zoals Flachauwinkl dat grenst aan Zauchensee. Dit was ook super veel variatie en een lekker gebied om beetje te touren! ik vind de SkieAmade echt een aanrader! en vooral Filzmoos is een heel leuk dorp!

  • HB
    HB 31 januari 2010 · 08:56

    In de week van 23 tot 30 januari in Flachau geweest. We logeerden in het chalet van hotel Reslwirt was echt een tophotel het chalet viel mee. Het gebied is(nog)niet aaneengesloten dat is heeeeel jammer want anders was het een top gebied geweest nu zit je vaak in een lift of bus.Het ski gebied van Flachau zelf is veel rood die vond ik zelf het mooiste. Kleinarl is veel blauw en Flachauwinkl/Zauchensee is het groots. Avondje uit bij Sattelbauer rodelen is een must top.

  • Peter
    Peter 4 januari 2010 · 14:18

    Top gebied! Je kunt verschillende kanten op, om alle zwarte pistes liggen vaak ook blauwe pistes voor de mensen die zich er niet aan willen wagen... Qua apres-ski is het ook top. Beneden aan de piste in Flachau heb je de Dampfkessel. Een schoolvoorbeeld van ski's uit schoppen en hop, de kroeg in. Heerlijk dus...

  • Oscar
    Oscar 3 februari 2009 · 16:38

    Wij zijn de laatste week van januari in Flachau geweest. Dit gebied is ons ontzettend goed bevallen. Wat een top-liften hebben ze! Er is duidelijk een over-capaciteit aan liften want wachttijden zijn er totaal niet. Prima prijzen ook bij de vele eettentjes op de pistes. Alleen voor het avondeten zijn er niet zo erg veel restaurants. Hier gaan we zeker volgend jaar weer naar toe!

  • cjm
    cjm 30 december 2008 · 08:55

    Voor de 2e keer geweest en weer bijzonder goed bevallen eten top op de berg en je krijgt niet het gevoel dat je te veel betaalt als in Nederland in restaurants.Skischool top (Herman maier) kids vonden t top .Wachttijd voor lift was nooit meer dan 1 min en dat met kerstweek.We gaan volgend jaar weer naar flachau.top

  • Jitske
    Jitske 25 oktober 2008 · 15:22

    Voor apr?ski en het nachtleven moet je hier absoluut niet heen gaan.. behalve dat het dorpje langgerekt is en de dingen die er al zijn mijlenver uit elkaar liggen... Was er alleen wat plaatselijke jeugd en waren savonds de meeste cafe\'s leeg... Voor jongeren zowieso verschrikkelijk..:S

  • Freek
    Freek 2 maart 2008 · 14:06

    Flachau is een leuk gebied om te ski? Maar gevorderde ski? moet ik echt een ander gebied aanraden. Er is bijna geen zwarte piste te bekennen. De pistes zelf zijn breed en worden goed onderhouden. Zodra de temperatuur boven het vriespunt komt veranderen de pistes in bulten papsneeuw waar je niets anders meer doet dan jezelf proberen overeind te houden.

>