Hotels Flachau

Aan hotels in gebrek in Flachau. Het dorp is zeer populair bij (Nederlandse) wintersporters. Vanaf de Tauernautobahn rijd je eigenlijk zo het langgerekte dorp binnen. Flachau ligt in het centrum van de Salzburger Sportwelt en is direct verbonden met Wagrain. Hoewel het dorp langgerekt is, verblijf je nooit ver van de liften, aangezien er maar liefst op drie locaties liften omhoog gaan. Tel daar de gezellige après-ski bij op en het is niet verwonderlijk dat Flachau bij veel wintersporters op de shortlist staat wanneer er een keuze moet worden gemaakt voor de wintersportbestemming.

Prijsniveau

Flachau is niet per se een dure wintersportbestemming. Veel hotels liggen in het midden- en hoge segment. Veel hotels in Flachau hebben dan ook drie of vier sterren. Wanneer je in Flachau zelf verblijft dan zit je nooit heel ver van de liften vandaan, omdat deze op maar liefst drie locaties omhoog gaan. Je kan er ook voor kiezen om te verblijven in Reitdorf. Dit dorpje ligt net buiten Flachau, maar hier zijn de hotels over het algemeen net wat goedkoper.

Tips

Wil je in Flachau genieten van de après-ski, dan is het absoluut aan te raden om een hotel in de buurt van de Hofstadl te zoeken. Dit is dé après-ski tent van Flachau en wanneer je om een uurtje of acht naar buiten rolt dan is het natuurlijk wel prettig wanneer je dichtbij je hotel bent. Geef je niet zoveel om de gezelligheid van een dorpje, dan kan je er ook voor kiezen om in een hotel in Flachauwinkl te verblijven. Je hebt dan direct toegang tot de meer uitdagende pistes van Zauchensee en de pistes van Kleinarl.

Zoek met uitgebreide filters
hotelHotel Starjet ***
Fantastisch
14x bekeken
9.2
  • Flachau
  • 400m van het centrum Flachau
Details
ontbijt1 slaapkamer (16m²)
€1705
(€853 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
  • Flachau
  • 50m van het centrum Flachau
Details
ontbijt1 slaapkamer (15m²)
€1972
(€986 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
hotelAlpines Gourmet Hotel Montanara ****
Fantastisch
50x bekeken
9.3
  • Flachau
  • 1.1km van het centrum Flachau
Details
halfpension1 slaapkamer (80m²)
€2534
(€1267 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (7)