BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hofstadl Flachau

Hofstadl in Flachau

(12 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.hofstadl.at/

Wat vind jij van Hofstadl?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast249
  Gast249 28 januari 2020 · 09:51

  Super gezellige apres-ski tempel, leuk personeel, voelt als thuiskomen!!!

 • Gast258
  Gast258 23 februari 2019 · 14:55

  Goede après-ski, wel zit de hut om 2 uur al vol met mensen die gezien willen worden. Om vier uur gaat het feest los, voor jong en oud. Bediening Oost-Europees maar wel snel, je betaalt natuurlijk de hoofdprijs. Feest gaat door tot laat, ik vind de Dampfkessel beter.

 • Gast957
  Gast957 28 december 2018 · 16:51

  Was altijd zeer leuk, maar als je nu binnenkomt staan om 15.00 uur op de meeste tafeltjes al bordjes gereserveerd, dus ergens zitten om even bij te komen is bijna onmogelijk.

 • Gast948
  Gast948 2 september 2016 · 22:41

  Ouderwetse apres ski

 • Gast564
  Gast564 31 maart 2016 · 16:35

  Zeer leuke apres ski tent. Super bitchy bardame achter de bar tussen de schirmbar en het achterste gedeelte.(20 maart). Voor deze dame is het seizoen duidelijk te lang.. Verder top!

  Met partner
 • Josje88
  Josje88 30 september 2014 · 13:54

  Dit is dé place-to-be in Flachau! Je kunt er lunchen, de kaart is heel uitgebreid, niet duur en het ligt gelijk onderaan de piste. Dineren kan, maar het kan ietwat druk zijn.. Een deel van de Hofstadl wordt namelijk afgesloten voor de apres-ski en er wordt dan een restaurant van gemaakt. Het dineren is dus voornamelijk om een pizzaatje of hamburger te bestellen tijdens het apresskien, om daarna weer snel verder te feesten. Apresski in de Hofstadl is top!

  Met vrienden
 • Gast479
  Gast479 30 september 2014 · 12:33

  Het eten is ok, heb wel eens lekkerder gegeten maar ben dan ook een verwend nest. Apres-Ski is goed!

  Met vrienden
 • Allois
  Allois 30 september 2014 · 11:42

  De Hofstadl in Flachau, wat een tent! De Hofstadl is niet bij iedereen bekend aangezien het in het skigebied van Flachau ligt, maar deze horecagelegenheid kan zich meten met elke apres ski gelegenheid in bijvoorbeeld Ischgl of Sankt Anton am Arlberg. De Hofstadl is regelmatig uitgeroepen tot beste Apres Ski tent van Oostenrijk en de hoeveelheid bier en schnaps die hier verkocht worden is gelijk aan de topnamen als Mooserwirt en Kuhstall. Hofstadl is gelegen onderaan de Weltcupabfahrt hetgeen ideaal is. Ski's uit, paar stappen en klaar. Dit is een apres ski tent waar het gehalte skischoenen aan de bar is zoals het hoort! De Hofstadl is niet alleen een top apresski tent (om 16.00 uur luiden iedere dag de klokken waarmee het feest losbarst) ook kun je hier geweldig eten, niet alleen overdag maar ook 's avonds. De uitstraling is authentiek, veel hout en rode geblokte gordijntjes. Boek je een accomodatie in Flachau dan zou ik zeker rekening houden met de locatie in het dorp aangezien de Hofstadl aan de linkerzijde van het dorp (bij Starjet 1) ligt. Elke dinsdag Huttenabend met Live Muziek. Aan de kant van de lift bevindt zich de (dichte schirmbar en daar moet je naar mijn mening wezen voor het bezoekje aan de bar. Moet je naar toilet? Even buitenom lopen over terras aangezien de weg binnendoor wat langer duurt. Hofstadl verhuurt iets hoger op de berg maar aan dezelfde straat ook kleine huisjes (Appertements), volgens mij twee types. Deze zijn geheel gerenoveert en de moeite waard om te bekijken. Sinds kort heeft Hofstadl ook eigen skidepot, wel zo gemakkelijk na een paar uurtjes apres ski. En als laatste "was gibt's zum essen?" Kijk naar en proef de Schrimps Nudeln...om je vingers bij op te eten (eigenlijk is de gehele kaart prima dik in orde EN snelle bediening).

  Met vrienden
 • GeJe
  GeJe 16 september 2014 · 20:35

  Super restaurant, super bediening met zeer goed eten. Regelmatig LIVE muziek ook onder het eten, ECHT Oostenrijks. Enigste nadeel, wel een eindje wandelen als je in begin van Flachau huist. Maarja, ook dat is wintersport toch.

  Met vrienden
 • jspr360
  jspr360 14 september 2014 · 21:41

  Goede Apres Ski locatie, direct gelegen naast de piste. Kruipend naar huis dus. Mijn ervaring is dat iedereen altijd gezellig mee doet. Jong of oud, het maakt niet uit. Altijd gezellig!! Prijs van een pilsje is ongeveer van een standaard niveau, welke gevraagd wordt in iedere apres ski toko. Enige nadeel is dat je drie tal abfahrten hebt in Flachau en Hofstadl uiterst links ligt. Het is wel een stukje lopen voordat je bij de andere kant bent.

  Met familie
 • Gast570
  Gast570 14 september 2014 · 12:29

  De apres-skitempel van Flachau! Na de Hermann Maier Weltcup afdaling de eerste plek waar je je spullen dropt en direct het feestgedruis in kan! Ondanks de grote drukte zeer gezellig en prijstechnisch is er niets te klagen. Voor hen die willen is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een snelle hap en natuurlijk de 'wereldberoemde' glijbaan naar beneden om bij de taxistandplaats uit te komen! Pas alleen wel op dat je je met een borrel op niet te snel laat verleiden tot het aanschaffen van veel en vooral overbodige merchandise (shirts, truien, bandanas, mutsen etc) uit hun winkeltje net voor de uitgang ?

  Met vrienden
 • Gast485
  Gast485 13 augustus 2014 · 13:52

  Goed betaalbaar eten in een echte oostenrijkse sfeer! Wij als gezellige Hollanders, wat wil je nog meer! Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke halve liters bier. Elk jaar weer terug, wat een plezier!!

  Met familie

Flachau reisplanner