Pensions Flachau

Flachau is een zeer populaire bestemming bij veel wintersporters en je vindt er dan ook veel pensions. Flachau is een gezellig, lang gerekt dorp met een bruisende après-ski. Tel daarbij op dat het in het hart van het skigebied van de Salzburger Sportwelt ligt en ook nog eens heel makkelijk bereikbaar is omdat het direct aan de Tauernautobahn ligt en je hebt een aantal ingrediënten van het succes van Flachau te pakken.

Prijsniveau

In Flachau komen veel verschillende wintersporters (van families tot après-skiënde jongeren) en daarom (of dankzij) zijn de pensions in Flachau prima te betalen. Het is ook absoluut geen ‘posh’ dorp, maar een dorp dat iedereen zich voorstelt bij wintersport in Oostenrijk. Traditionele gebouwen, gezellige après-ski en een goed verzorgd skigebied.

Tips

Flachau is best wel een groot dorp en hoewel je op drie locaties de berg op kan is het altijd de moeite waard om even te checken waar je pension precies ligt. Wanneer je wat minder geld wilt uitgeven (maar dan zit je ook wel wat verder van de liften en de après-ski), dan kan je er voor kiezen om een pension in het nabijgelegen Reitdorf te zoeken.

Zoek met uitgebreide filters