BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Flachau

Restaurants Flachau

Flachau is een behoorlijk groot en uitgestrekt dorp waar je genoeg restaurants kan vinden, zowel in het dorp zelf als in het skigebied. Die restaurants variëren van de snelle hap tot de meer culinaire uitspattingen. Je kan uiteraard op veel plekken genieten van die typische Oostenrijkse gerechten zoals Kaiserschmarrn en de onvermijdelijke schnitzel.

Restaurants op de berg

Er liggen misschien wel meer restaurants in het skigebied van Flachau dan dat er pistes liggen. Als je het goed uitkient dan kan je van de top van de Griessenkareck terug naar het dorp op zo'n tien plekken wat eten, op het terras zitten en een schnaps drinken. Veel restaurants zijn van die gezellige traditionele berghutten, maar er is ook aantal wat modernere restaurants gebouwd.

Restaurants in het dorp

Ook in Flachau zelf vind je voldoende restaurants. Voor sommigen gaat de après-ski naadloos over in het avondeten. In de Hofstadl kan je na de après-ski gewoon lekker een hapje eten (het blijft ongelofelijk hoe snel dit soort après-ski paleizen worden omgetoverd tot restaurant). Je kan natuurlijk gewoon aan de schnitzels, maar je vindt in Flachau ook voldoende restaurants waar net even wat meer wordt gecreëerd in de keuken.

11 restaurants in Flachau

22 pisterestaurants in Flachau

Flachau reisplanner